![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć! Wczoraj grałam Simami, kiedy właśnie małe dziecko stawało się dzieckiem. Kiedy już zmieniło grupę wiekową, zapisałam grę i wyszłam z niej - nie pomijając tego, że kazałam Michałowi (imię dziecka) zaprojektować ubranie codzienne i zmienić wygląd. i wtedy się zaczęło. Dziś rano weszłam do gry i... zobaczcie sami:
![]() Nie dość, że z wyglądu małe dziecko, wydłużone kończyny, to bliźniaki mi znikły. No tak! Wczoraj były dwa ufoludki (opcja "Make my alien pregrant" oraz sernik) dzisiaj - dwójka dzieci, na dodatek jedno niewydażone (ten niewdażony to Michał). Ale zobaczcie to: ![]() Po pójściu na parcelę publiczną, wyglądał jak małe dziecko, chodził w powietrzu i dziwnie siedział lub robił jakies czynności. Nie pomijam również, że ubranka i fryzura też dla małego dziecka...Co się dzieje? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Błąd w grze spowodowany albo najprawdopodobniej boolpropem albo piratem.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie mam pirata! A boolpropa użyłam raz - u siebie w grze.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia dlaczego tak się stało, ani też nie miałam takiego przypadku. Nie znam więc cudownego sposobu, który rozwiąże Twój problem, ale ... możesz spróbować zrobić następująco:
Insimenatorem przywróć dziecko do grupy wiekowej "małe dziecko", a następnie każ mu dorosnąć. Jest szansa, że po takim zabiegu stanie się normalny. W insimenatorze jest także opcja "przywróć rodzinę". Może dzięki niej uda się odzyskać to zagubione dziecko. Insimenator do pobrania tutaj: http://www.insimenator.net/showthread.php?t=269
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Na tym pierwszym zdjeciu dzieciak wyglad jakbys uzyla kodu ,,stretchskeleton'' nie wpisalas go przypadkiem, bo on nie wyglada jak normalne dziecko tylko jest wlasnie jakis wydluzony?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Edytka, to nie możliwe. Przyjrzyj się. Na zdjęciach widać panel kontrolny, na którym widać, że dziecko jest w wieku "dziecko", a wygląda jak wydłużone "małe dziecko".
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ty sie przyjrzyj SZCZUR na panelu widac male dziecko, ktore wyglada jak wydluzone z wiasku z tym wyglada jak dziecko wieku szkolnego
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Macie fobie z tymi piratami chyba , w nich sa takie same bledy jak w orginalach niczego nie da sie zauwazyc innego! a dziecko.. cuz odczekaj az dorosnie do kolejnego poziomu , moze wtedy wroci wszystko do normalnosci.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
OBRAZEK ma jak małe dziecko. Pod obrazkiem jest wskaźnik wieku. Mam namyśli to coś, co pokazuje ile dni zostało Simowi. Tam, dziecko jest w wieku "dziecko" i ma "małe dziecko" za sobą.
Nie mam przecież na myśli tego jak wygląda, tylko jego faktyczny wiek. Poza tym było powiedziane, że problem zaistniał po zmianie grupy wiekowej na dziecko. |
![]() |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wiem, że nie na temat, ale powinnaś te zdjęcia umieścić w zabawnych fotkach z gry
![]() A może coś by poradziła zmiana grupy wiekowej kodem AgeSimsCheat On i ustawienie nastolatka, a potem znowu dziecka? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|