![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej! W końcu jestem tu już na tyle długo, żebym ja coś pokazała. Na praceli publicznej miała być tylko siłownia, ale coś mi nie wyszło i zrobiłam obok restaurację. Jaki rezultat? Zaraz zobaczycie. Nie umiem zabardzo budować, dlatego wkleiłam parcelę-może coś poradzicie co robię źle itp. Staram się i obserwuje Wasze domy i próbuje się jakoś wzorować no niestety nic nie wychodzi. Ok, nie przynudzam. Aha, od razu mówię (a rczej piszę): wiem, wiem bryła "klockowata", ale zawsze mi nie wychodzi. Nie wiem czemu.
![]() Ok, to zaczynamy!! KONIEC. Uff, nie wiedziałam, że wklejanie zdjęć jest męczące. ![]() Mam nadzieję, że się podobało, jednak nie sądzę. Może coś podpowiecie co robię źle? Dałabym zdjęcia z nocy jak fajnie są włączone światła, ale nie byłam tam simem, a w trybie budowania nie wiedziałam jak włączyć. Ok. Czekam na komentarze i pozdr. ![]() Edit: P.S W przebieralni te ułożenie foteli było celowe. Budynek jest w większości clean, tylko ściągnięta jest szafka w szatni z neta. Ściągłam oczywiście mnóstwo rzeczy, ale nie wiem jakim cudem się one nie znalazły w grze. Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 21:37 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc tak... xD
Ogólnie z zewnatrz podobałoby mi się gdyby nie to, że trawa ma taki kolor ![]() Na parkingu mogłaś postawić jakieś auto, byłoby realniej. Bryły się nie czepiam, sama nie umiem robić ![]() Wewnątrz. Restauracja jest ładna, ale mogłaś zainwestować w więcej dekoracji^^ Ten korytarzyk, prowadzący do łazienki nie podoba mi się. Ani ta szafka (?), ani fotel tam nie pasują. Łazienki są Ok, ale również mogłaś dać jakieś ozdoby. Kuchnia... Pusto, zimno. I po co aż trzy lodówki? Dwie by wystarczyły, moim zdaniem ![]() Nie wiem czemu, ale sliłownia mi się nie podoba. Szatnie, ten sam przypadek co wcześniejsze łazienki. Ładnie, ale więcej dekoracji. Yh, w tych drugich łazienkach kolory niie źle dają po oczach! Ale każdy ma inne gusta. I znowu będę się powtarzać. Więcej dekoracji ![]() Ocena to: 7/10 Pozdrawiam. Ps. Jak byś mogła skomentować moje domki. Ps.2. Nie zrażaj się krytyką, czasami jest potrzebna ![]() ![]()
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki kotek23. Oczywiście, że nie będę się zrażać krytyką. Własnie takie rzeczy jak Twoje chciałam usłyszeć. No faktycznie mogłoby być więcej dekoracji, ale no trudno. Ocenka baardzo mnie zadowala, nie wiedziałam, że będzie taka wysoka. Przypuszczałam coś 2-5/10 Będę budować dalej i pozdr.
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła wcale nie jest zła (tzn ja robie duuużo gorsze ;p) ogrodek mi się podoba fajnie ułożone te ławki przy fontannie. Restauracja jest ładna, jasna i ciepła - takie pomieszczenia lubie
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ladny zwlaszcza na zewnatrz, ale w srodku nie za bardzo 8/10
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
wg mnie fajna bryła, ale wnętrz też nie najgorsze ale czegoś mi brak
![]() 8,5/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest wcale taka zła. Jednak całość, łacznie z ogródkiem mi się nie podoba... jest tak troche "napaćkane" (przynajmniej takie odnosze wrazenie). Rzuciło mi się w oczy tez to, ze nie ma dojscia do budynku z parkingu. To oczywiscie nie ma znaczenia dla gry, ale było by "realniej".
Wnętrza są całkiem przyjemne - restauracja jest super, tak samo toalety. Sama siłownia to jak na mój gust niewypał... Na pewno chciałas tam zrobic własnie siłownie? Chodzi mi to, ze te pomieszczenia ni jak do siebie nie pasują. Albo taka siłownia jaką zrobilaś z małą restauracja (a raczej sklepikiem z zarciem i dwoma stolikami), albo taka restauracja bez siłowni ![]() Mam nadzieje, ze to jest jasne to co napisałam ![]() Wg mnie byłoby lepiej gdybys wywaliła siłownie ![]() Powodzenia w dalszych budowach! |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Witaj
![]() Mi równiez nie podobają się te jakrawe kolory w łazienkach. W siłowni brakuje mi jakiś luster czy coś... jest taka..."domowa" ![]() Restauracyjka ładna, spokojna, taka normalna ![]() Ogólnie mi się podoba 8/10 Pozdrawiam! |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dziękuję bardzo za ocenki i podpowiedzi. Mam nadzieję, że następne budynki będą lepsze. Nie spodziewałam się nawet, że ocenicie mnie tak wysoko.
Co do siłowni-miałabym całą z neta, ale jak już pisałam nie wiem co się stało, że się nie pojawiła w grze. No trudno. Czekam teraz tylko na kolejne komentarze. Pozdr. ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ej no, wszystko kojarzy mi się z domem mieszkalnym....
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|