![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
WOŁ !!!
Bardzo podoba mi się wnętrze... Wszystko idelanie dobrane, a te przerażające obrazy rządzą ![]() Zastrzeżenia mam do bryły, która wydaje mi się zbyt rozstrzelona i za duża... No ale gdyby nie bryła, to by nie było tych wnętrz... Ocenka 9/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
swietny,mnie sie bryla podoba,za to mam zastrzezenia do koloru scian
w kuchni i jadalni,zlewaja sie z podloga,ale ogolnie bardzo ladnie 10/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Witaj
![]() Nie podoba mi się kolor ścian w salonie.Ale to obrazy są boskie! ![]() Bardzo podoba mi sie tez wejście do domu, ta bryła, ten dach, bosko ![]() 8/10 Pozdrawiam! |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ho, ho ho, ale fajowy domek ;p Nie podobają mi się jedynie meble w sypialni i ten płotek;/ reszta super
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wow... bardzo fajny dom! bryła 9,5/10 <- bo jak wiadomo idealna nie jest :-)
Wnętrze 8,5/10 <-- nie podoba mi się, że np. w sypialni jest drewniana podłoga i ściany w takim samym kolorze :/ |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryla przesliczna i za nia dostajesz 100 punktow, ale w srodku juz tak zachwycajaco nie jest. Z kuchnia sie nie postaralas jadalnia pusta za duzo przestrzenia zostawilas no i za wnatrz daje 7/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
chetnie bym w takim domku zamieszkała
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Wszystko super
![]() ![]() 10/10 |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co do bryły jest ładna , ale nie podoba mi się zadaszenie z tyłu domu i wiata na samochód.
Nie podoba mi się "skromność" szafek w kuchni i niziutka lodówka. Między jadalnią , a salonem jest za dużo wolnego miejsca. W łązience nie pasuje ubikacja. W sypialni nie pasuje pościel i lustrzana szafa. Ogółem rzecz biorąc jest nieźle.
|
|