![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zainstalowałam grę The Sims 2 Na Studiach.Instalacja przebiegła dobrze,bez żadnych problemów.Końcowe okienko zawierało 3 opcje,w tym jedną aby odrazu uruchomić grę.Tę opcję zaznaczyłam,lecz gra się nie otworzyła.Zrobiłam restart i otwierałam grę na różne sposoby,a to przez mój komputer,a to przez moje dokumenty,nic.Za każdym razem wyskakuje okienko "The Sims 2 Na Studiach Dodatek Do Gry" po czym gra nie uruchamia się.Odinstalowałam i zainstalowałam ponownie i nic.Przeczytałam wcześniej parę podobnych postów,usunęłam plik groups,który podobno pomógł innej osobie uruchomić grę,nie pomogło.Gra kupiona w Media Markcie,ale napewno nie jest popsuta czy coś skoro się dobrze zainstalowało.Już nie wiem co mam robić,pomóżcie
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
a plik accesory też usunąłeś/aś?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie sądzę, żeby Twój komputer nie spełniał wymagań, bo do Na Studiach niewiele trzeba (właściwie to samo co na podstawę, którą rozumiem masz
![]() Czy płyta Na studiach znajduje się w napędzie? Jeżeli tak, to spróbuj odnaleźć w Program Files/EA Games/ The Sims 2 Univercity/ Sims2EP1.exe i uruchomić z tego pliku... Jak nie zadziała napisz proszę, poszukamy dalej ![]() PS. I nie sądzę, że trzeba cokolwiek kasować... To może tylko popsuć grę ![]() Ps. 2. Jeżeli to Twój pierwszy dodatek, to może najpierw byś zainstalowała łatkę do The Sims, a później instalacja Na studiach i łatka do Na Studiach... Ostatnio edytowane przez Björk : 03.07.2008 - 20:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Pliku accesory wogóle nie miałam.Zauważyłam teraz,że po drugiej instalacji nie ma wogóle tych plików
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
|
![]()
To jest właśnie plik .exe tylko pewnie masz ukryte rozszerzenia plików znanych typów
![]() EDIT: łatki można pobrać z oficjalnej strony The Sims 2... Sama znajdziesz, czy dać linka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Możliwe,ale jak klikam na niego to tylko mi się obrazek taki maluteńki otwiera i nic więcej
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
|
![]()
http://thesims2.ea.com/update/index.php
Wybierz łatki odpowiednie do Twojej wersji gry (DVD czy CD...) Wejdź w menu np. w Moje Dokumenty > Narzędzia > Opcje Folderów > zakładka WIDOK > i odhacz opcję "Ukryj rozszerzenia plików znanych typów (dot. Windows XP) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam tak jak mi poradziłaś i teraz obrazek ma skrót ico i nadal nie da się nic zrobić więc chyba lipa z tą ikonką będzie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
|
![]()
Jestem nieodpowiedzialna...
zapomiałam dodać jednego katalogu do ścieżki ![]() C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 University\TSBin i tu jest plik Sims2EP1.exe Uff... Miłych snów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Stało się coś nieprawdopodonego.Jedna z użytkowniczek forum poradziła mi przez pw abym spróbwała otworzyć dodatek przez podstawę.Włożyłam ostatni dodatek,H&M,gra uruchomiła się i pisze "dodaj uniwersytet" czy coś takiego,więc gra jest tylko chodzi na innej płycie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|