![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej więc te pytania
1.czy da się budować basen na fundamentach 2.czy da się zrobić altanke 3.jak zrobić strych 4.jak zrobić piwnice 5.ile zabiera ramu mini pack świąteczny 6.czy w mini pack świątecznym da się zrobić sylwestra halowenn , wielkanoc i Boże Narodzenie i może coś więcej . dzięki to tyle |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
1. Da się się budować basen otoczony fundamentami za pomocą specjalnego kodu (boolProp ConstrainFloorElevation false). Możesz go nawet umieścić w domu.
2. Da się zrobić altankę w prosty sposób - stawiasz ogrodzenie, dodajesz kolumny, na kolumnach ustawiasz dach. 3. Prowdzisz schody na poddasze - jednak dach musi mieć wtedy szerokość przynajmniej 8 kratek - inaczej simowie nie wejdą... 4. Poradnik, jak zrobić piwnicę jest na forum w dziale poradniki - poszukaj ![]() 5. Niewiele - jeżeli chodzi Ci The Sims 2 to z tym packiem też pójdzie. 6. Da się robić sylwestra i Boże Narodzenie - pozostałych nie ... Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 18
|
![]()
5. Napisane jest to z tyłu pudełka gry, dokładnie 300 MB
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ale jak insaluje to wyskakuje mi jakoś 700,678 czy jakoś tak
|
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
|
![]()
Ale co Ci wyskakuje? Dysk? Płyta główna?
Możesz napisać, co dokładnie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
nie tylko jak zaczynałam instalować gre to pokazuje się okienko jakim urzytkownikiem jesteś i na dole pisze ile gra zajmuje i pisało że 700,678 cz jakoś tak nie pamiętam ale w okolicy tego
|
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
|
![]()
Bo, żeby cokolwiek zainstalować na komputerze to musisz mieć uprawnienia administratora.
Czy to jest Twój komp.? Jeżeli nie to poproś właściciela o zainstalowanie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
jest całej mojej rodziny czyli mamy taty siostry i mój
|
![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
|
![]()
I pewnie jest kilka użytkowników do wyboru, jak włączasz komputer i załaduje się system windows to możesz wybrać np. Użytkownik 1 (mama), Użytkownik 2 (tata)...
To teraz się dowiedz, kto ma uprawnienia administratorskie i poproś go o zainstalowanie gry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
albo, jeżeli rzeczony administrator nie ma hasła, możesz zmienić siebie na admina
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|