![]() |
#1 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ta urocza kwiaciarenka oferuje dużo więcej niż inne tego typu sklepy. Oprócz dużego wyboru kwiatów i miłej obsługi, znajdziesz tu również pasję i niesamowity klimat tego miejsca. Kwiaciarnia „Blumena” już od ponad sześćdziesięciu lat dostarcza radości zakochanym, a w pobliskim parku wiele par po raz pierwszy wyznawało sobie miłość pod czujnym okiem Matki Pól…
Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:11 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi się. Bryła jest bardzo ładna, nie jest klockowata. W środku mogło by być więcej półek z kwiatami, ale to jest szczegół. Dobór kolorów jest powalający, bardzo mi się podoba. A otoczenie całej kwiaciarni jest takie realistyczne
![]() pozdrawiam: kubuss pees. zapraszam również do komentowania mojego najnowszego domu (18-nasty w sygnaturze ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Zrobiłeś przepiękną kwiaciarenkę
![]() tylko jeziorko mi się trochę nie podoba, więc daję 9/10 ![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Björk : 08.07.2008 - 05:38 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jestem po raz kolejny pozytywnie zaskoczona^^. Masz wrodzony talent do robienia domów xdd.
Z zewnątrz kwiaciarnia jest prze-pię-kna! Wręcz nie mam się do czego przyczepić. Podoba mi się ten terrain z liściami. Cała kolorystyka jest świetne dobrana. W środku również jest cudownie, aczkolwiek na rzutach widać jakieś pustki o.O. Nie zaważy to jednak na mojej ocenie. Ocena: 10/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
przesliczna kwiaciarnia
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nieziemskie
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ohhh boska, faktycznie na swój klimacik. Bardzo mi się podoba! 10/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Kwiaciarnia bardzo urocza zewnątrz, wewnątrz cudo. Podoba mi się ten kamień na podłodze. 10/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
<otwieraszerokobuziezzachwytu>
![]() Ocena: 10/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|