![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Postanowiłam wkonu wstawić swój domek na forum
![]() Domek zamieszkuje 3 osobowa rodzina Melody , Jackson i Nicole Carmit. A więc bez zbędnego gadania zapraszam do naszego skromnego domu. Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:11 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Widac tylko 3 pierwsze zdjecia i to jeszcze sa male, a do reszty sa tylko linki. Popraw to bo nikt ci nie oceni domku.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no właśnie komu chce się w to wszystko klikać?
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Weź ostatni link, na samym dole, skopiuj go i wklej w taki sposób:
{IMG} LINK {/IMG} zamiast { wstaw [ aha, no i popraw jakość zdjęć, bo z daleka widać że jest paskudna
#5 |
Guest
|
![]()
A ja otworzyłam wszystkie zdjęcia....
Jakość jest powalająca (ale negatywnie) Nie jest najgorzej jak na pierwszy domek, ale wg mnie to poprostu kupa dodatków z internetu zebarnaych w jednym miejscu. Chyba tylko salon odrobine mi sie tam podobał |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Klikać mi się nie chciało więc otworzyłam tylko po jednym zdjęciu z każdego pomieszczenia. Mega dużo dodatków;p Jadalnia i salon są całkiem fajne, reszta taka sobie, mogło byc lepiej. ocena 6/10
|
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie jest źle, ale strasznie męczące było otwieranie zdjęć...
ocena 7/10... Podobają mi się zestawienia kolorystyczne... Zakochałam się w jadalni ![]() Ale wielki minus za zlew na szybie ![]() odjęłam jeszcze dwa punkty za niewidoczność bryły (strasznie malutkie to zdjęcie) |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|