![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moje pytanie odnosi się do tego, czy simy mogą celebrować podawanie herbaty ew. kawy w porcelanowych serwisach ? Jeśli tak to proszę o podanie stron www , z których można pobrać taką funkcję. Drugie pytanie : czy simy mogą ćwiczyć umiejętności muzyczne przy harfie ? Udało mi się znależć do pobrania harfę, ale niestety nie można na niej grać.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
?
Po pierwsze - nie ten dział (jak zwykle). Po drugie - wiesz, Simy to nie ludzie. Nie mogą wykonać KAŻDEJ czynności, jaką sobie wymyślisz. Owszem, możesz sobie ściągnąć z Internetu serwis do kawy czy też harfę, ale przedmioty te pojawią się w grze jedynie jako dekoracje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Doskonale wiem, że simy to nie ludzie a także to, że nie mogą wykonywać " każdej czynności jaką sobie wymyślę " . Po prostu - ZASTANAWIAM SIĘ NAD MOŻLIWOŚCIAMI GRY , bo jak wszyscy wiedzą gra ciągle wprowadza nowe elementy !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Rozumiem. Jednakże jeśli będziesz zastanawiać się po kolei nad KAŻDĄ teoretyczną możliwością gry w dziale w problemami, to po tygodniu nie będzie można tu niczego znaleźć.
Może to Ci ułatwi sprawę; z tego co mi wiadomo Simy nie mogą: - pastować podłóg, - golić twarzy, nóg ani innych częsci ciała, - malować ogrodzeń i dachów przy okazji wiosennych porządków, - nie mogą również robić wiosennych porządków, - grać na kobzie, kastanietach i organach kościelnych, - skakać po drzewach, - wycinać laurek na Dzień Matki, - korzystać z papieru toaletowgo (serio!), - robić dżemów i kompotów na zimę, - rozwieszać prania w ogródku, - ciągnąć zwierząt za ogon, - korzystać z odkurzaczy, udrażniaczy rur i lepów na owady, - zajmować się wypasem bydła, - stać w korkach na autostradzie, - chodzić na roraty. Jak się jeszcze "pozastanawiam", to dopiszę. Albo założę osobny temat do każdej czynności. ![]() UWAGA: Czasami fani gry tworzą nowe animacje (np, konie, na których można jeździć) więc niewykluczone, że któraś z powyższych czynności jest już możliwa w momencie, w którym piszę tego posta (hack umożliwiający chodzenie na roraty to by było coś....). A tak na serio, chyba największa radocha z gry to samodzielne odkrywanie jej możliwości, nie sądzisz? Ostatnio edytowane przez haughton : 30.07.2008 - 13:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Przyznaję, że samodzielne odkrywanie możliwości gry jest bardzo ekscytujące jednakże podpowiedzi do niej są niekiedy niezbędne ! Ponadto gra jest symulatorem życia co nakazuje spodziewać się w niej wszystkiego, co w życiu może zaistnieć. Ostatnio udało mi się odkryć nową animację ( rowerek dla małych dzieci, na którym mogą jeździć ), stąd też moja ciekawość, czy mogą np. muzykować przy harfie..... Gdyby nie podobne jak moje oczekiwania co do gry, nie byłaby ona tak szeroko rozbudowana, spodziewam się, że podzielisz moje zdanie ..... ?
Ostatnio edytowane przez cerastes : 26.07.2008 - 08:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|