![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
ściongnelam nie meble noj jak włanczam the sims 2 czas wolny lub cztery pory roku bo innych niemam to po oknie wczytywania ukazało mi sie żeczy zmodyfikowane wylonczone a pod spodem włonczone noj akurat byly wyłonczone noj przycisnełam ok noj nirbyło mebli w the sims 2 czas wolny
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Em, może trochę jaśniej? Bo z tego zrozumiałam, że meble z neta nie działają, tak?
Edit: I nie ten dział ![]() Ostatnio edytowane przez Ritty : 22.08.2008 - 15:47 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Trzeba nacisnąć WŁĄCZ obiekty zmodyfikowane,wyjść z gry,wejść i będziesz te obiekty miała.....
EDIT:nat9 - nie piszemy 2 postów pod rząd..i nie powtarzamy rozwiązań... Ostatnio edytowane przez blakistoni : 22.08.2008 - 15:56 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja też ściągnęłam dodatki z neta na początku nie działały ale działały po ponownym uruchomieniu.
Trzeba włączyć obiekty zmodyfikowane wcisnąć ok iwejść do np Miłowa i grać to proste. Ostatnio edytowane przez Rocket : 22.08.2008 - 16:30 Powód: nie piszemy dwóch postów pod rząd |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ale tam pisze że mogom zrobic jakieś błendy w grze
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
moga, ale nie musza.
nie ma ryzyka, nie ma zabawy. ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zawsze jak ściągasz coś z internetu to mogą wystąpić błędy w grze. Bo te dodatki nie są autoryzowane przez twórców gry i dokładnie sprawdzone.
I to okno tylko przed tym cię ostrzega. Nic więcej. Włącz te obiekty, a w opcjach gry ustaw, żeby okno zawartości zmodyfikowanej nie wyskakiwało. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ale ja troche w ustawieniach the sims 2 niekapuje
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jak jesteś na parceli wchodzisz w ustawienia(kółka takie) i na ikonę zawartości zmodyfikowanej,potem jak się okno wyświetli klikasz "nie wyświetlaj okna dialogowego zawartości zmodyfikowanej"
Już kapujesz..? |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ale z tymi żeczami
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|