![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedy mój sim np. płaci rachunek, lub zamawia jedzenie pisze np. -25 ale z konta nie ubywa w trybie kupowania ubywa, nie mam dodatków z neta. Wie ktoś jak można to naprawić??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może przenistaluj grę..?
Ale najpierw upewnij się czy faktycznie nic nie ubywa np.kupując obraz za 1000$.. |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
W trybie kupowania ubywa, tylko w trybie życia np. jak sim płaci za rachunek nei ubywa.
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Czyli podsumowując - jak kupujesz obraz - ubywa,płacisz rachunek - nie ubywa?
W takim wypadku przeinstaluj grę.. |
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A może zainstaluj wpierw łatki do gry z www.thesims2.com zakładka HELP > Patches.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
To sie dopiero dzisiaj stało a te głupie łatki mam zainstalowane
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ciesz sie ,ze ci kasa nie ubywa odistaluj i zaintsaluj gre to pownno pomuc i nie insatuj łatek jesli ci takie cos robią
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Hmm... Ja mialam kiedys podobnie po wpisaniu 'motherlode'. Kiedy doszlam do sumy 1,000,000 to mi juz nic nie ubywalo. A ty uzywalas 'motherlode'?
EDIT: A moze sprobuj przeprowadzic rodzinke do innego mieszkania? |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Powinnaś się cieszyć, że ci nie ubywa x3
Wyprowadź i wprowadź rodzinkę a potem zobaczy czy ciągle nie ubywa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Sprawdź czy w innych rodzinach też tak jest. Jeśli w innych jest normalnie to ich przeprowadź do innego domu. Kiedyś miałam coś w tym stylu, tylko moim simom wszystko się psuło po włączeniu, naprawiali, włączali i znowu się psuło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|