![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam,
Mam problem: siostra ma zainstalowane The Sims 2 ale z kopi zapasowej bo oryginał pożyczyła koleżance , chciałem jej zainstalować The Sims 2 Kuchnia i Łazienka(akcesoria) oryginał, i po instalacji pisze żeby włożyc płyte standardową The Sims 2 w celu dokonczenia instalacji, gdy wkłada tą kopie zapasową the sims 2 to nie wykrywa jej tak jakby i nie da rady dokonczyc instalacji czy nie da się tego zainstalować bez oryginalnej wersji the sims 2 ????? Ostatnio edytowane przez Odyn : 25.08.2008 - 20:08 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
TRZEBA mieć oryginalną wersję!
Skoro pożyczyła koleżance to niech ta kumpela jest odda ,a po instalacji może pożyczyć ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No niestety nie da się z samą kopią zapasową nic zrobić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
Zmieniam nazwę tematu, na zgodną z regulaminem.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A jeżeli zrobie kopie zapasową tego dodatku the sims kuchnia i łazienka i spróbuje zainstalować na kopie zapasową the sims 2 to też nie da rady ???
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie..to w ogóle nie pójdzie
A przynajmniej się z tym nie spotkałam ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Może dodam, że płyty EA są jedne z najlepiej zabezpieczonych przed kopiowaniem.
Nie sposób zrobić kopii zapasowej 1:1 Prawie zawsze gra będzie wiedziała, że to kopia. To, co polecam to spróbować włożyć oryginalną płytę do aktualizacji, a na przyszłość kopie zapasowe robić porządniejszym programem (np. alkohol120%) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
przecierz na piracie nic nie zrobisz a poza tym niewolno przecierz na forum niewolno o takih rzeczah gadać
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Kopia zapasowa to nie piractwo..a przynajmniej tak czytałam..
Kopia zapasowa to płyta zrobiona na wszelki wypadek gdyby zgubił się oryginał..(jeśli się myle to sorry i nie mam na myśli piractawa!) |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
zgadzam się z kotka22 a z kara99 nie kopia taka jak ja mam to jest lylko na wszelki wypadek jak by się zepsuła
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|