![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam taki prooblem xd
ściągałam dodatki z internetu. przez jakiś czas miałam tylko fryzury i ubrania(tylko niektóre), dziś udało mi się ze ścianami i podłogami. Meble wciąż nie działają! Szukałam tematu, który odpowiadałby mojemu problemowi - ale nic. W okienku, żeby włączyć obiekty zmodyfikowane pojawia mi się tylko jedenaście nazw i tą sa nazwy roślin, które były z jednym z domów, ściągniętego z internetu. nie ważne, co robie - meble mi nie wchodzą -.- no naprawdę nie wiem, co jest. a tak straaasznie chciałabym mieć meble xd pomocy! xd |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ściągaj z różnych stron może w końcu trafisz na taką z której meble będą działały!!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no właśnie ściągam z różnych stron i nie ma xd
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
a masz dodatki w stylu cztery pory roku, nocne życie itd?? bo niektóre dodatki (ubrania, fryzury, meble) działają kiedy i one są...a sama gra the sims2 nie wystarcza...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja mam okropny problem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
jesli pobieracie z www.modthesims2.com to tam są obrazki
THE SIMS 2 podstawa TS2 dodtaki musisz na to najechac i sie pokaze co do czego jesli sciągasz z padrosuim czy jakos tak to nie wiem bo mi wszytko z tamtą działa |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
JuleczkaHehe - jeżeli sciągasz simy, to niektóre dodatki mogą być nie załączone.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie nie , nie o to chodzi... mam pełną gre the sims 2 prawdziwą nie piracką
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Może np.nie pobierasz mesha,nie masz jakiegoś dodatku..
jest dużo możliwości... |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
mam!! meshe wszytko... może nie mam jakiegoś dodatku.. ale jakiego?????
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|