![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć!
Mam problem.Grałam jedną rodziną.Wpisałam kod boolprop... i kod mi zadziałał...ale nie do końca.Wciskając shift mogłam normalnie naciskać na sima albo na skrzynkę pocztową żeby np:przywołać wilka.Jednak kiedy chciałam simowi dodać umiejętności lub zwiększyć stosunki to nic!Kiedyt jednak weszłam do innej rodziny wszystko było ok! kod działął normalnie! co jest? W kilku rodzinach kod nie działa do konca a u innych rodzin wszystko jest w porządku? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ten kod najlepiej wpisywac w OTOCZENIU, wtedy działa na 100%.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Gdy wpiszesz boolpropa w rodzinie, to nie dziw się, że Ci nie działa- tak jest zawsze.
Dlatego proponuję tak jak napisała stotka- w otoczeniu, albo zaraz po włączeniu gry. Ewentualnie jest jeszcze taki hack (?), że nie trzeba wpisywać kodów, tylko włączają się wraz z grą... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
raz, ale w otoczeniu. wtedy mamy pewnosc, ze beda dzialac wszystkie opcje - lacznie z przeciaganiem kontaktów, umiejetnosci itd.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Boolprop psuje gre wienc lepiej go wogule nie urzywać
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Kara99:Wiem że grę psują te kody bo wtedy gra nie jest ciekawsza ale czasami warto go użyć.
![]() A wracając do tematu to dzięki! mój problem został rozwiązany więc temat można zamknąć. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|