![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pusto, brzydko i ponuro. Kolockowata bryła, za duże pomieszczenia, fatalnie dobrane kolory. W "małej jadalni" (i nie tylko) można by swobodnie pokłusować konno, tyle tam miejsca. Poza tym na zdjęciach praktycznie nic nie widać. Nie podoba mi się.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
i co mnie to po to jest ten dział zeby pokazywac co sie ma
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Po to by pokazywać, i po to aby inni mogli skomentować. Jak nic Cię nie obchodzi opinia innych to po co pokazywać??
A co do domku to widziałam gorsze, ale na pewno piękny nie jest. Zbyt duży, zbyt pusty, wszystkie meble zmiesciłyby się spokojnie w domku dziesięć razy mniejszym. Sprubój może budować mniejsze domki, startery, lub domki małe domki dla singla? Myślę że byłoby Tobie łatwiej je umeblować. |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
WIESZ CO? SKORO SAMA UWAŻASZ, ŻE TEN DOMEK JEST DO KITU TO PO CO W OGÓLE GO WSTAWIASZ?!
NIE UMIESZ PRZYJMOWAĆ KRYTY!!!! Pusto- przede wszystkim. Buduj mniejsze (dużo!) pomieszczenia. Rozwaliły mnie cztery dywany w sypialni.W kuchni za dużo szafek. Reszty nie będę wypisywać. A z resztą- co Cię to obchodzi? Wstawiłaś sobie domek od tak sobie bezcelowo. Ogólnie bardzo mi się nie podoba. 3/10 ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 02.09.2008 - 21:25 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z moimi poprzednikami.
|
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Hej. No cóż - pierwsza praca, więc będę wyrozumiała, ale błędy wytkę, OK?
Bryła jest olbrzymia. Za olbrzymia... Nawet uszłaby jej prostota, ale jakby była połowę mniejsza. Bo ja lubię proste bryły, ale MAŁE ![]() Łazienka mogłaby spokojnie być mniejsza o połowę, ale dlaczego simy nie mają wanny, prysznica, lustra? Korytarz na górze - szczególnie, że nie zagodpodarowany mógłby być też mniejszy, a salon z trzeciego zdjęcia zmieściłby się na 1/3 tej powierzchni. Poza tym nie pasują schody do mebli i pokrycia ścian. Fajny pomysł na kuchnię, ale znowu jest ZA DUŻA (o połowę) i nie pasują kafelki. Jadlania - ZA DUŻA, ale pasują te meble do drewna i zaslon. Pokój dziecka - pomieszanie z poplątaniem, różne style, niepotrzebny podest i ZA DUŻA. Postaraj się ustawić zdjęcia na wyższy poziom (w opcjach grafiki gry) i rób je bardziej z bliska. Nie wystawię oceny, ale pracuj. Kiedyś się uda ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Hm..źle nie jest..ale staraj się budować mniejsze domki..i w bardziej żywych kolorach
![]() Staraj się również przyjmować krytykę z podniesioną głową..bo nikt nie mówi tego aby Cię zdenerwować ![]() Ocena: 6/10 czyli ok.. |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szczerze !? Okropny. Ocena: 0/10
Edit: masz błąd w sygnaturze nie aratamętowiec tylko apartamentowiec pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez kubuss : 03.09.2008 - 14:12 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
liczcie sie z tym ze to pierwszy dom który daje na forum i moze na skreenach nie wygląda zaciekawie ale w sims jest bardzo fajny teraz bede dawac cos innego ale dopiero zaczne tworzyc. bedzie lepszy niz ten wiem juz co jest nie tak wiec bedzie lepiej a te oceny mnie nie denerwują pierwszy mój projekt iw eim ze nikomu nic nie wyszło za pierwszym razem nikt nie jest doskonały kazdy poełnia błędy i pownismy to szanowac
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|