![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Otóż.
Przed chwilą wywaliłam i usunełam cały folder downloads jaki miałam ( a był on baaardzo duży ) poniewaz stważał mi problemy . Stworzyłam nowy folder , ściągnełam fajne ciuszki i włosy ( oczywiście wszystko miało meshe i miałam wymagane dodatki) Wywaliłam to co było zaznaczone żółtym wykszyknikiem i wchodze w tryb tworzenia rodziny a tam ...nic. Kompletnie nic. Same maxisowe żeczy z czego jestem bardzo niezadowolona . Prrroooosssszzzzzeeeee pomocy !!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hm..a masz CEp-a?
A te żólte wykrzykniki mogę również oznaczać hacki KTÓRE NIE stwarzają zagrożenia dla gry,tylko ją modyfikują |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
spróbuj wejść do gry jeszcze raz.
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
CE-pa nie posiadam a do gry wchodziłam już ze 4 razy
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A! Cepa nie masz! No to chyba jasne
![]() CEP - czyli Color Enabled Package to program dzięki któremu DODATKI Z NETA SĄ WIDOCZNE ![]() Do pobrania z MTS2 ![]() Radzę go mieć ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
a czy mogłabyś jeszcze podać mi dokładnego linka bo słaba z angielskiego jestem ...?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ok.. czekaj.. już szukam....
MAM: http://modthesims2.com/showthread.php?t=92541 ![]() Nie ma za co..cieszę się,że mogłam pomóc ![]() helena - no..mi też się wszystko pojawiało..ale lepiej go mieć ![]() Ostatnio edytowane przez blakistoni : 15.09.2008 - 18:25 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
DDDDDZZZZZZIIIIIĘĘĘĘĘĘĘKKKKKKKUUUUUUUJJJJJJJEEEEEE E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUŻ DZIAŁA. temat do zamknięcia |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ha, a ja nigdy nie instalowałam CEP'a i zawsze mi wszystkie dodatki chodziły... Według mnie, ten program jest niepotrzebny (bynajmniej ja nigdy nie miałam potrzeby go instalować)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Za wcześnie się ucieszyłam ....
Kompletna załamka , bo chociaż meble działają to żden skin , ubranie , fruzura czy makijaż nie chodzą a jak juz muwiłam wszystko ma meshe itd. ... Da się coś zrobić? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|