![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej, jestem nowa, więc witam
![]() To jest pod każdym względem debiut - w kwestii budowania/zamieszczania na forum i robienia zdjęć. Nie wiem, czy zdjęcia wyszły dobrze, sami ocenicie. Widok elewacji i ogrodu: [URL=www. Tyle ode mnie, miłego przeglądania. Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:14 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Domek jest całkiem fajny, choć nie w moim stylu, ale ogólnie to pozytywnie. 6/10
|
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Z Ciebie to musi być straszny kłamiec
![]() Pierwszy dom, pierwsza prezentacja itp ![]() Słuchaj, jak na pierwsze to 1000000/10. A tak serio i obiektywnie, to bardzo ładne zdjęcia (nawet łazienki, którą rzeczywiście kiepsko sfotografować). Domek urządzony porządnie ze smakiem... Pomieszczenia na wielkość w sam raz (jeżeli nie wiesz o czym piszę, to wpisz w wyszukiwarkę hasło: "Mój pierwszy dom na forum" ![]() Więc obiektywnie 10/10, bo nie mam się do czego przyczepić. i bardzo fajny ogródek ![]() Pozdrawiam serdecznie i trzymaj tak dalej ![]() EDIT: No jednak zauważyłam takie coś nad łóżkiem (chyba lampa), ale drobnostka... lepsze byłyby zwykłe lampki nocne ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
nie mam zastrzeżeń. już dawno widziałem tak pożądny dom na forum (no może jest pare domków wartych uwagi) . wszyscy inni staraja sie dać z siebie wszyskto ale i tak im to nie wychodzi. chyba wymyśle sobie kryteria oceniania bo teraz widze że niektóre domy nie zasługują na takie oceny jakie im daje jak na pierwszy dom to genialnie 10/10
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie no dom wymiata jest zaczepiasty, wnętrze super fajnie rozgospodarowane, reszta też super. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
bardzo miło mnie zaskoczyłaś
![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Niestety nie wezmę pod uwagę tego, że to twój pierwszy dom, bo jak widzę jesteś profesjonalistką i nie będzie ulgi w ocenianiu
![]() No cóż, dom jest bardzo ładny, wnętrza urządzone bardzo gustownie i ze smakiem. Wszystko pięknie dobrane kolorystycznie i stylistycznie. Nie bardzo mi tylko pasują te obrazy ze zwierzęcym motywem nad stołem i w salonie - bardziej pasują na przedpokój lub do pokoju dziecięcego. Bryła może jest prosta, ale zdecydowanie nadrabia pięknym gankiem i orginalnym tarasem. Ogród też piękny, tylko moze te płyty zamieniłabyś na jakieś kamienne pokrycie terenu, bo wyglądają nieco nienaturalnie - ni to kamienie, ni to chodnik, ni to ścieżka. Zdjęcia też pierwsza klasa ![]() Pozdrawiam serdecznie i czekam na dalsze projekty ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 17.09.2008 - 20:31 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wow, przez wielkie W.
Jak na pierwszy dom, prezentację jest s-u-p-e-r! W 100% świetnie wykorzystany maxis, że tak powiem. Oby tak dalej, z niecierpliwością czekam na następne chatki... :-) |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A tak poza tym to jestem bardzo mile zaskoczona. Nie spodziewałam się aż tak wysokich ocen... Zwłaszcza, że poprzeczka tutaj, na forum, jest wysoka, biorąc pod uwagę większość prac ![]() |
|
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
O właśnie - dobrze, że mi przypomniałaś, bo jeszcze jedna uwaga
![]() Jak robisz zdjęcia włączaj zawsze oświetlenie... Sheba mnie tego nauczyła, a fakt, że foty i pomieszczenia prezentują się wtedy lepiej ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|