![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Bo cóż.. Jakby to nazwać? o__O
![]() Zacznijmy od tego, by nie było gadania tego samego w kółko: 1. Mam dużo dodatków sciąganych z internetu. Tak, wchodziłam w ten program, co pokazał te dodatki które mogą mi uszkadzać grę, i tak, usunęłam wszystkie, które zaznaczył na takie które mogą mi ją uszkadzać. 2. Reinstalacja gry mi nie pomogła. 3. Wszystkie simy od maxisa z normalną skóra, tą podstawową, wyglądają właśnie tak. Wszystkie inne ze skórą z Karnacji własnych wyglądają normalnie. 4. Karta graficzna. Szczerze powiedziawszy to prawdopodobnie to nie jest nic związanego z moją kartą graficzną, bo skoro te Karnacje własne normalnie działają, i inne gry o_o 5. Nie przeszkadzało mi tak bardzo, bo zawsze wybierałam z Karnacji własnych, ale kiedy sim idzie do akademika, czy wogóle, Rodzina Ćwirów i inne simy od maxisa x_X Wyglądają właśnie tak oO 6. Robiłam sobie długą przerwę od simsów, nie grałam z pół roku, i przed tą przerwą miałam tak samo. Erm. Btw. Albo jestem jakaś zacofana, albo coś, ale spójrzcie na CAS x_x Czy to doszło z dodatkiem, czy mój CAS jest też zrąbany? o_o Tak, ściągałam jakieś CASy z internetu, i było wszystko w porządku, Do czasu. Myślałam że ten ściągnięty CAS też mi uszkadza grę, po tym jak zobaczyłam właśnie To, więc wywaliłam cały ten ściągany CAS. Nie pomogło. Więc proszę o jakąś Pomoc o_o |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Moim nieprofesjonalnym okiem to jakiś ściagnięty przez Ciebie skin próbuje zostać deafaultem i zamienić maxistowskie skiny na własne... w pierwszej kolejności radzilabym Ci usunąć z download wszystko, co ma w nazwie deafault. i wtedy sprawdzić...
Bo często jest tak, że te programy do wykrywania błędnych dodatków wywalają Ci tylko nieszkodliwe mody do gry, a tak naprawdę szkodzą meble, albo meshe, albo skiny właśnie. Ale najlepiej wywalić cały folder download np na pulpit i sprawdzić, czy gra chodzi właściwie. jak tak tzn że właśnie któryś z dodatków wywalonych robi jej krzywdę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A propo skinów żeby nie zakładac nowego tematu mam takiego sikna ,że jak facet albo kobieta biorą prysznic to widac im tylko głowe pomoze ktos??
|
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
|
![]()
Tak - pomoże ;D Trzeba wyszukać tego skina z dopiskiem waterproof
![]() Pewnie pobrany huge z sexy sims? Niestety one kiepsko się prezentują w grze moim zdaniem. Ale jest jeszcze sposób - wejdź do warsztatu i utwórz nowego skina na podstawie tego, który Ci się podoba. Jako pomocnika weź sobie skina maxistowskiego też wyeksportuj. I porównaj oba foldery. Powinny być takie same pliki graficzne w nich (takie same nazwy). Usuń niepotrzebne i zaimportuj tego ulubionego skina do gry ![]() ![]() Mam nadzieję, że jasno wytłumaczyłam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hm. Problem w tym że. Ja mam ponad 6 tysięcy dodatków ściąganych z internetu. o_o Czy istnieje jakiś szybszy sposób szukania deafault szybciej, niż szukanie go w folderze Downloads? o-o
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Tak z Sexy sims Dzięx Bjork zobaczymy co sie da zrobic
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Admin Emeryt
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
O Ja niemogę x_x Działa ^-^ Wywaliłam parę skinów które znalazłam w folderze.. I działa ^-^ Dzięki :3
Jeszcze jedno pytanie. Czy istnieje możliwość zmiany skóry? Chodzi mi o to, kiedy już zrobimy sima.. ^^ Ostatnio edytowane przez OonkaBoonka : 21.09.2008 - 16:16 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=284572
Tutaj jest obraz do zminy skinu w czasie gry. Jest tylko jeden problem - on nie zmienia DNA http://www.forum.thesims.pl/showthre...poradnik+simpe W tym temacie jest poradnik, jak zmienic wygląd za pomocą SimPe |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|