![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jest to mój pierwszy dom na forum. Zapraszam do oglądania i oceniania. Przypominam, że dom jest czysty w 100%
![]() Zdjęcia są już dobrej wielkości ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 15:14 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z tego co widzę, to albo przez te miniaturki, albo to dom krasnoludków, bez oceny, ale nie pasuje ta kołdra w sypialni.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tylko jedna szafka w kuchni ? Bryła ? - Mini domek, 7,5/10 Nie wiem czy nie przesadziłem z oceną ;d
Ostatnio edytowane przez Destojer : 01.12.2008 - 17:41 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Lubię małe domy, coś w sobie mają.
Dach jednak przydałoby się nieco spłaszczyć i ta cegła z zewnątrz nieciekawa. Środek wywarł na mnie dobre wrażenie, pokoje są małe, ale funkcjonalnie urządzone. Kolory w większości w porządku. 7,5/10 |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Piękny.
Bardzo byłam ciekawa, jak na tej małej przestrzeni to wszystko upchnąłeś... Jestem pod wrażeniem. Mimo małej powierzchni dom nie jest zagracony. Dałabym Ci nawet 10/0 gdzyby nie to, że mebel zasłania okno, na co mam okropne uczulenie. I jeszcze odejmę za brak ogródka, co daje razem 8/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
małe domki są fajne, sama też takie zazwyczaj buduję.
ale ten jest aż przesadnie za mały. dosyć przytulny, to dobrze. szafek w kuchni jest za mało, rozumiem że by się nie zmieściły. 6/10 Ostatnio edytowane przez treys : 29.11.2008 - 14:33 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
Piękny, piękny, cudowny! Domek w moim ulubionym typie. Mały starterek dla jednej osoby. Super
![]() Tylko może wymienię wady: - nie widze zdjęcia przodu bryły - jedna szafka w kuchni - zbyt nowoczysny salon, który jest "zaknięty" w jednym pomieszczeniu - kołdra na łóżku w sypialni - słabo (co nie oznacza źle) zagospodarowana przestrzeń w kuchni i krzesło dla jednej osoby (a goście na podłodze ![]() A tak to spuer. 9/10 ![]()
#8 |
|
![]()
Mały,
Uroczy domek 9/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy dom jest Ok.
Ale! w kuchni jedna szawka? i zajęta? ![]() Kolorystyka ok. I WIEEEEEELKI + za Clean 9,5/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dzięki wszystkim za oceny. Nie spodziewałam się aż tak dobrych. Zapraszam również do oceniania mojego drugiego domku. Również CLEAN.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|