![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Vistę.... jednak skoro gra chodzi, to z dodatkami nie powinno być problemów. Na pewno dobrze to zainstalowałeś?
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
No wlasnie Vista jest problemem...
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Witaj! A sprawdzałaś w elektronika-wszystkie?Może nie zwróciłaś uwagi na to,że występują w postaci elementów z gry oznaczonych gwiazdką.
Alisha- ja mam Vistę i nie stanowi to problemu ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Atlantis tak gwoli ścisłości jestem kobietą... tak instalowałam to 10 razy przejrzałam wszystko nawet tryb budowy ;(
na XP wszystko było good ;( |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No to jednak Vista...
Ja to rozwiazac? No, moze byc problem... ![]() Poczekajmy na Bjork... ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dowloads na pewno tak nazywa się ten folder?
I zależy jaką wersję pobrałeś jest wersja ,że są w trybie kupowania i też taka ,że jak naciśniesz na ziemię to się pokazuje. Poszukaj w trybie kupowania . ![]() Alisha Vista to nie problem mam Viste i dziala mi normalnie. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
uhhh kolejny fanatyk końcówek -eś xD
Mam wersję Sim... zobaczę inną... A pomoże reinstalka gry?? Edit: Problem rozwiązany... jako, że moja mądra główka nie pracuje i zamiast wypakować to w Downloadsie tylko to przeniosła to się potem dziwi, że go nie ma w grze a po zaty moja głupota wyłączyła zaw. zmodyfikowaną ![]() Temat do zamknięcia. Dziękuję wszystkim za pomoc Ostatnio edytowane przez Karolusia94 : 04.12.2008 - 20:22 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|