![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam kolejny problem. Dawno nie grałam w simsy i postanowiłam zainstalować sobie od nowa. Wszystko było wcześniej ok a teraz jak zainstalowalam wszystko to chcialam włączyć gre i tu nagle włącza się i nie pokazuje się filmik tylko caarny ekran, zostawiłam to i poszłam oglądać film aż tu nagle słysze muzyke z simsów dochodzącą z mojego pokoju włączyły się. Myślałam ze to tylko tak za pierwszym razem i włączyłam znowu i znowu sie tak zrobiło i znowu musze czekać z dwie godziny żeby sie uruchomiło! wiecie oże co to może być i jak to naprawić ?
|
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Za mało pamięci ram, lub tej na dysku. może masz wirusy? Chyba , że ściągałaś dodatki... było już trochę takich tematów...
#3 |
|
![]()
Musisz pokazać jakie masz ram, pamięci i inne. Bo inne użytkownicy na pewno pomogą albo uzyskaj wyszukiwarki.
#4 |
|
![]()
Ja tak miałem jak ściągałem kiedyś dodatki z neta, a ty jakieś masz??
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie mam dodatków z netu. pamięci ram mam 1 GB a zwyklej pamięci na C zostało mi 3 GB a simsy zainstalowane są na E na którym mi zostało 13 GB wolnego więc raczej nie pamię bo wcześniej miałam pamięc na wykończeniu a simsy działały poprawnie. Ale za to umieściłam wszystkie simsy w jednym folderze The sims,(żemy miec porządek potem dodawałam podfoldery np. the sims młodzieżowy styl, a nigdy wczesniej tak nie robiłam. Wirusa nie mam ale sprawdzam jeszcze raz teraz komuter.
Ostatnio edytowane przez madusiaX : 22.01.2009 - 10:51 |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jeżeli nie poinstalowałaś kilku dodatków w tym samym folderze, to nie powinno mieć znaczenia.
Prawidłowo to powinno wyglądać np. tak Folder na E: Simsy, a w środku podfoldery: Podstawa, Na Studiach, Nocne Życie, Młodzieżowy Styl itd. Jeżeli nie daj boże zainstalowałaś jakieś dodatki w tym samym, albo Simsy w katalogu Simsy i w środku poinstalowałaś w podfolderach dodatki - to gorzej. Czeka reinstalka ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 22.01.2009 - 10:54 |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
U mnie foldery i podfoldery tworzą się same podczas instalacji. Mam tak: D:/ProgramFiles/EA GAMES/ ... i potem foldery gier czyli np. The Sims 2, Własny Biznes, itd. |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jezu ale samantha nie rozumiesz ze ja juz to zainstalowalam. Czyli przed miałam 8 GB i pozainstalowaniu zostalo 3 tak ? Karta graficzna zostala wymieniona 2 tyg temu. Jaka ma by rozdzielczośś ?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|