![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No to tak dom do końca nie zrobiony (nie mam na to tyle czasu), sądząc po ostatnich ocenach, po raz kolejny ktoś lub większość powie że... kolory za ciemne, nora and so on... ale ja te kolory lubię więc no trudno, komuś sie podoba, a innemu nie. Jednak mimo wszystko uważam, że te kolory mają w sobie to 'coś' sa wg mnie bardzo szlachetne, podkreślają indywidualność a jednocześnie nadają oryginalne rysy. oj dobra nie bede sie rozpisywal tak jest i juz
![]() a tak nawiasem nie wiem dlaczego zdjecia ktore zrobilem z gry sa takie ciemne, podczas gry wygląda to inaczej, duzo lepiej bo pomieszczenia sa bardzo jasne dzieki duzym oknom i oswietleniu... Domek: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A to już środek: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() ![]() Część z jadalnią: ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tu toaleta z parteru: ![]() ![]() I kuchnia bardzo podobna do tej z poprzedniego projektu taka bez zycia jak ktos powiedzial, no moze i fakt ale nie mam czasu robic innej ![]() ![]() ![]() ooo the end Ostatnio edytowane przez napio6 : 27.01.2009 - 07:27 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|