![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam problem a mianowicie kilka okien nie wiem z jakiego dodatku: Framuga firmy Ergo, pitagoras, artefakt firmy ergo(to te duze okna o domyslnym kolorze czerwonym) i ich odpowiedniki z żaluzjami nie mają żadnych recolorów a były. Wiem że na pewno był biały recol a teraz moge tylko mieć czerwone. Drzwi szklane z tego zestawu mają wszystkie kolory. Czego to może być wina?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Czy instalowałeś ostatnio jakiś dodatek? Czas Wolny albo Osiedlowe życie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ostatnio nie. Wszytkie dodatki miałem już zainstalowane. Wszystko chodziło dobrze ale ze względu na szybkość gry wyrzuciłem folder downloads. Może to przez to? Chociaż niby nie powinno mieć to nic wspolnego bo to są oryginalne recolory.
Ostatnio edytowane przez rasmusek99 : 28.01.2009 - 21:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Wiem, że był podobny gdzieś problem, że komuś zniknęły rekolory okien z, jeśli się nie mylę Własnego Biznesu, po zainstalowaniu Osiedlowego życia lub Czasu Wolnego, ale podobno łatka do gry to naprawiła. Postaram się poszukać tego tematu i edytnę, jak coś
![]() EDIT: Znalazła tylko taki temat: http://forum.thesims.pl/showthread.p...recolory+okien Ostatnio edytowane przez Searle : 29.01.2009 - 09:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|