![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witajcie ponownie!
Wzięłam sobie do serca uwagi ,które mi daliście oceniając Rodzinną prostotę. Dlatego stworzyłam mały , neutralny dom.Przeważającym kolorem jest beżowy.Dom jest mały , bo przygotowany z myślą o kobiecie.Kobiecie której nie są potrzebni mężczyźni ,jednak która z chęcią ich podrywa ![]() Bryła domu.Nie za duża,nie za mała a w sam raz ![]() Dobra to wszystko.Oczywiście komentarze i krytyka wymagane.Jeszcze raz przepraszam że musicie klikać w te obrazki ![]() haughton: poprawiłem linki w poście.
BLOGUJĘ Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:21 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
nie rób zdjęć w trybie budowania!
Bryła: wygląda jak dwa sklejone budynki. Pozatym to jest ok. Ogród: byłby niezły ale rośliny są źle poukładane, jakby w rządkach. Następnym razem dodaje trochę 'dzikości'. A basen w kształcie gwiazdek jest straszny. Wnętrza: Lepiej niż w poprzednim domku. Zdecydowanie. Tylko kolory trochę źle połączone. 6/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Zacznijmy od początku. Bryła jest rewelacyjna, od razu widać, że mieszka w nim kobieta. Ogród niestety nie przypadł mi do gustu. jest zwykły. Nic specjalnego.
Wnętrze : kolory według mnie są dobrze podobierane, natomiast meble nie. Ściany wydają się strasznie puste, mało kontrastów. Wszystko widzę właściwie w szrości, a szególnie syopialnię. Wydaje mi się, że dom jest clean i za to plus ![]() Ocena : 6/10 ![]()
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Mały?!
![]() Ale zacznijmy od początku. Bryła nieciekawa, nie ma jednego ułożenia, tylko takie kwadraty poprzyklejane do siebie, czego skutkiem jest dach złożony tak naprawdę z kilku dachów, które za grosz do siebie nie pasują :/ I jeszcze raz powtarzam!: Jeżeli robisz dom piętrowy, okna muszą być nad sobą, gdyż inaczej nie wygląda to estetycznie! 'W środku tak jak przedtem wieje nudą i mazisem. Wciąż jest zbyt dużo wolnej przestrzenii, a pomieszczenia są bardzo dziwnie poukładane :/ Ogród- wiać tu, że chciałeś zrobić coś fajnego i pomysłowego- jednak Ci nie wyszło. Mostek, czy basen w niespotykanym ształcie tylko pogorszyły sprawę, tak samo jak poukładane obok siebie, wielo kolorowe rabatki kwiatowe :/ Co tu dużo gadać. Nie podoba mi się ![]() 4/10 to max jak mogę Ci zaoferować. Pozdrawiam Gio!
#5 |
|
![]()
Bryła mi się podoba...Jest prosta i ładna.Wystrój wnętrz jest taki nawet nawet.. ale w niektorych pomieszczeniach widac ze niewiedzilaas co tam postawic wiec stawialas co popadnie byleby bylo( takie odniosłam wrażenie)
W ogrodzie ta rabata kwiatowa.ehh ..dlaczego z tych samych kwiatów..?i dlaczego tak rowno ułozone??Basen jest straszny!!! Ocena: 4/10 Pozdrawiam ![]()
#6 |
|
![]()
W porównaniu do poprzedniego domku, jest o niebo lepszy ale jeszcze nie doskonały.
W rabacie kwiatowej brakuje '2 kratek' kwiatów, dziwnie to wygląda. W domu: czemu fortepian nachodzi na okno? Oo W łazience brakuje kafelków na ścianie, pomalowana 'farba' dziwnie wygląda ![]() W pokoju obok siebie lampy takie same i po 2 stronach łóżka takie same kwiaty, eee... nie za ładnie to wygląda. No i poprzednia bryła była ładniejsza jak dla mnie... 5/10 miejmy nadzieje, że będzie jeszcze lepiej! ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Na pewno lepszy od Twojego poprzedniego domku
![]() Ale nadal wnętrza są nudne, szczególnie przez te białe tapety- radziłabym dawać jakieś kolorowe, ale UMIEJĘTNIE DOBRANE. Umeblowanie również- nic specjalnego. Dekoracje widać są i dobrze ![]() Z całości to chyba naj jest ogródek. Tylko jeśli właścicielka prowadzi "romansujący" tryb życia, nie sądzę, żeby miała tyle czasu na pielenie chwastów i podlewanie kwiatów... (chyba, że ma ogrodnika) 5/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dziękuję wszystkim!
Nie zamierzam przestać budować i mam nadzieję że kolejne domki będą lepsze od poprzednich.Póki co, dzięki za krytykę ![]()
#9 |
|
![]()
Bryła- jak dla mnie tragedia
![]() Wnętrze- Ujdzie, ale nie zamieszkał bym w takim 7/10 Ogród- Ujdzie, ale z tym basenem to pojechałaś ![]() Średnia: ok. 6,5/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Tak, bryła jest brzydka ;d Ogólnie to gorsze się widywało, nie chce mi się już rozpisywać, ale 5/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|