![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Szukam czegoś w stylu np. jakiejś szafy w której są już wszystkie ubrania, po które normalnie trzeba się fatygować na parcelę publiczną. Mam dość słaby komputer i taki wyjazd sima trwa bardzo długo i uniemożliwia mi dalsze granie (strasznie spowalnia grę).
Jakiś czas temu otrzymałam na tym forum link do komody dzięki której można kupić ubrania w domu, jednak można w taki sposób kupić tylko ubrania jednoczęściowe. Zależy mi aby móc kupować zarówno ubrania jednoczęściowe jak i bluzki i spodnie. pozd |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
wpisujesz kod boolProp testingCheatsEnabled true
przytrzymujesz Shift i klikasz na sima. kliknij 'więcej' i gdzies tam powinno byc polecenie 'Plan oufit' klikasz na to i pokazuje ci sie okno z wszystkimi ubraniami codziennymi dla sima. ps. nie wiem czy slowo 'oufit' dobrze napisalam.
![]() |
#3 |
|
![]()
http://www.simgedoehns2.de/eng/objects/objects_sz02.htm - tutaj masz, te szafy na trzecim obrazku, klikasz na nie i Ci sie ściąga, niestety nie można kupić ubrań wierzchnich
A nastepnym razem to poszukaj w wiszukiwarce bo było dużo takich tematów |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
http://www.modthesims2.com/download.php?t=225251 - wieszak, dzięki któremu masz wszystkie ubrania do dyspozycji. Kupujesz je w domu za 0$
![]() Pisze się outfit ![]() Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 22.02.2009 - 15:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a jak mam pobrać ten wieszak?
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Musisz być zarejestrowana na modthesims2.com. Potem klikasz w zakładkę 'Downloads' i pobierasz.
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a mozna pobrać coś podobnego ze strony, która nie wymaga logowania?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jescze jest jedna opcja. Tylko potrrzebujesz insimenatora (nie wiem, czy dobrze napisalam)
Jesli go masz, wchodzisz w edytory ubrania i tam amsz opcje, np. zaplanuj garderobe, lub kup ubrania, przbierz sie itp.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|