![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam! Przedstawiam wam mój pierwszy domek na tym forum. nie jestem zbytnio doświadczona, więc nie spodziewajcie się willi
![]() **************************** Ten domek jest dla 1 góra 2 osób. Jego koszt to: 106 681 simoleonów **************************** Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:26 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łoł
![]() Jak na pierwszy domek, to muszę przyznać, że mnie zatkało ![]() Kolory dobierasz idealnie i do nich meble tez O_o Masz talent, gratulacje Mam jedno zastrzeżenie: ściągnij sobie gdzieś sufit jak nie masz OŻ lub RiO Bryła jest jedyną rzeczą jaką mi się nie podoba ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
1. Widzę niebo...
2. Nie podoba mi się ekmh... roślinka [?] w kuchni [na ścianie] 3. Zasłony w łazience - koszmar 4. Grób [?] w ogródku. Okay, może być. 6,5/10
#4 |
|
![]()
Ciemno. Zgadzam się z Jinem, że masz dryg do kolorów i dodatków, rozmieszczaj je nieco dokładniej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
jak na pierwszy dom to nie żle
ale: -dom wydaje się jakiś taki pusty -ogrudek jest yyy taki sobie, też troche pusty -bryła ma brzydki kształt jednak: -są dobrze dobrane kolory -ogólne wrażenia są dobre 7/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Styl bryły całkowicie odbiega od stylu wnętrza. Poza tym, chciałaś zrobić efekt burdelu, ale nie jestem co do niego w tym domku przekonana. Powiedzmy że taki nienaturalny mi się wydaje. Za duże pomieszczenia, co doskonale widać na rzutach. I troszkę dziwnie podobierane kolory...
6/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Jako, że sama wystawiłam już nie jeden domek na forum, pozwolę sobie postawić 'obfity' komentarz
![]() 1. Następnym razem rób zdjęcia podczas gry (simem ![]() 2. Sufity 3. Te roślinki w kuchni. 4. Czemu ta 'pufa' na 1 zdjęciu wchodzi w ... to cuś? 5. Czemu lustro nachodzi na drzwi? Nie uważasz, że to utrudnienie dla simów? 6. Za duże pomieszczenia [!]. 7. Co to na podłodze robi w kuchni? 8. Ten telewizor w kuchni... Niby jak go simy oglądają pod kontem 95 stopni? 9. Do łazienki przyczepie się jedynie tym, że drzwi mają w sobie szybę. No a jak jest gość i się kąpiesz to będzie miec niezły widok ![]() 10. Pokój - nie przemawia tu do mnie ten gabinet. 11. W pokoju te 2 wieże poduszek, nie dość, że tak równo to jeszcze takie same idealnie ułożone przy takim bałaganie? 12. Kieliszki na półce nocnej? 13. Salon - ciemne sofy do jasnych szafek? Nie, nie, nie i jeszcze raz NIE! 14. Ogród. No i było by tego na tyle. Jak na pierwszy domek, jest nieźle, widziałam lepsze projekty jak i gorsze. 6/10 Pozdrawiam
#9 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bardzo dobrze, ale kilka rzeczy mi się jednak nie podoba:
- słoneczniki na podłodze, - książki z podpórkami na podłodze (one bardziej nadałyby się na kominek), - za duże pomieszczenie gdzie są schody. - zdjęcia z trybu budowania/kupowania. Ale ogólnie to jest bardzo ładnia ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 17
|
![]()
Nie będę monotonny tzn. podłączam się pod wypowiedź Bjork. Ocena: 6,5/10 pkt.
|
|