![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej! Przedstawiam moją już bodajże piątą budowlę. Kilka słów: dedykuję ją dla mojej kumpeli, która nadała "tytuł" tegojże domu. Leśne zacisze- próbowałam zrobić domek z głównie drewna, ale co z tego wyszło -zobaczcie. Dom przeznaczony jest dla dwóch simów, najlepiej emerytów. Próbowałam się postarać o dodatki, przez okrągłą godzinę szukałam, ale niestety brakował mi jakiś dodatek do gry, albo zbytnio się to nie komponowało..eh szkoda gadać. No właśnie- zapraszam do oglądania i komentowania.
Zacznę od bryły. Starałam się, żeby jako tako wyszło.. No to chyba tyle. Trochę przesadziłam z tą ciemnością, ale miało być coś w tym stylu. Czekam na opinie. Pozdr. ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:29 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co do ciemności to faktycznie się zgadzam
![]() Wewnątrz urządzone jest z pomysłem i wygląda fajnie ![]() ![]() Ocena: 6/10
#3 |
|
![]()
Bardzo przytulny ten Twój domek jak na drugi
![]() Kolory świetnie dopasowane, ale coś mi w nich nie gra, za dużo brązu, co powoduje, że wszytsko się ze sobą zlewa 7/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dzięki za ocenki
![]() A Jinchüüriki to nie jest drugi, lecz już piąty dom ![]() No to czekam na więcej, może ktoś się skusi? |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła - nie podoba mi się ta niby wieżyczka, dałabym jakiś prosty daszek. W środku trochę za ciemno, ponura sypialnia, którą ożywia jedynie jasna pościel. Za to bardzo podoba mi się łazienka. Nie jest źle
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dobrze , no to teraz ja
![]() Bryła mi się nie podoba, te drzewa przed ulicą poukładane w jeden rząd , też mi się nie podobają wiem ,że trudno jest bez użycia dodatków z internetu ale gdyby chociaż nie były w rządku ... ![]() Przejdźmy do środka, według mnie świetnie poradziłaś sobie z salonem. Bardzo mi się podoba. Nie przemawia do mnie sypialnia, taka jakaś pusta? Kuchnia taka sobie , łazienka też. Np. koło umywalki (w łazience) mogła byś dać kwiatka. 8/10 - za strasznie drażniące drzewa, bo jak się na rzutach przyjrzałam bryła nie jest taka zła (oprócz tego... pietra w bryle?). I za te puste miejsca które można było by zagospodarowac. Pozdrawiam
#7 |
Guest
|
![]()
Domek całkiem, całkiem ... Świetnie urządziłaś wnętrze, chyba zbuduję coś u siebie w takim stylu. Ocenka oczywiście 10/10
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Fajne, tylko trochę za ciemno - nic nie widać. Przyda się oświetlenie.
Ściana w salonie jest brzydka ;// Reszta okay ![]() 7/10
#9 |
|
![]()
Ahhh
Jaka forteca ![]() Tylko w środku za ciemno Ale jest spox ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dzięki bardzo za ocenki i komentarze. Mam nadzieję, że kolejny domek będzie jeszcze ładniejszy
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|