![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Do tej pory wszystko było o.k, ale dzisiaj ściągnełam sobie telewizor (z thesimsresource) i po wejściu do gry wszystkie moje tv nie mają ekranów. Czy to możliwe, że ściągnełam coś wadliwego i przez to tak się dzieje, czy jest tego inna przyczyna?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Wywal ten telewizor z Downloads na pulpit i sprawdź, czy nadal się tak dzieje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Niestety nadal...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
to na samym początku gry daj 'wyłącz obiekty zmodyfikowane (czy jakoś tak)'. jeśli nie pomoże, no to nie wiem.
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
alishia powinna mieć rację ja na początku tak miałam ale z samochodami i nie miału kół, wybrałam "wyłącz obiekty zmodyfikowane" i później było wszystko dobrze.
![]() |
#6 |
|
![]()
Już jest o.k. Odinstalowałam ostatni dodatek i zainstalowałam go raz jeszcze i jak narazie wszystko jest dobrze. Mimo wszystko dzięki za pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Witam
Mam ten sam problem. Czy możesz podać nazwę tego pliku telewizora? |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
rajaaa92 ja tylko odinstalowałam dodatek i jest o.k, ale (chyba ma modthesims2) można ściągnąć sobie taki telewizor przez który ginia ekrany w pozostałych telewizorach w grze. Czy przypadkiem nie masz ciągniętego tego telewizora? Przykro mi, że nie mam linku, ale co do strony jestem prawie pewna że modthesims2. Pozdrawiam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
pliki mam ponazywane losowo, nie mam pojęcia który plik jest tym telewizorem, stąd moje pytanie o nazwę tego pliku. Jakby ktoś dysponował linkiem bądź nazwą to poproszę.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|