![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
1.Nie.
2.Nie. 3.Trochę. ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Co do pierwszego, nowe zwierzaki (koty,psy) są ale jeżeli masz wcześniej zainstalowane The Sims Zwierzaki. :wink: Ubrań i twarzy jest trochę ale nie ma teatrów. Kina też nie są takie jak w rzeczywistości bo jest tylko telewizor na ścianę i kilka krzeseł przed TV. :wink:
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
1. Jest jeden pies - pudel (różowy)
2. Kino to tylko telewizor ścienny, a teatrów nie ma 3. Jest trzochę ubrań i trochę twarzy |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
więc tak:
Ściany, podłogi i dachy Od podłogi aż po dach, mamy pełno nowych stylów dla rezydencji Twoich simów. Przemaluj, przemebluj, przedywabuj domostwa Simów w stylu odpowiednim dla nowych członków elity prawdziwie sławnych i bogatych. Sława Dzielnica showbiznesu pełna jest alterier zdjęciowych, planów filmowych i przeróżnych innych miejsc, w których simowie mogą walczyć o sławę. Są one obsługiwane przez personel, którego wymagania musisz spełnić, aby odnieść sukces. Ustal właściwą sekwencję, a zyskasz sławę i majątek. Styl życia Zrelaksuj simów w salonach odnowy lub w symulatoże nie ważkości. Niech ćwiczą swoje role przed biblioteczką z popiersiem Szekspira lub nurkują z akwalungiem tuż za drzwiami swoich domów. A jeśli Twój Sim woli po prostu oglądać telewizję, z pewnością ucieszy się z nowej anteny satelitarnej, znacznie zwiekszającej liczbę kanałów w domowym odbiorniku. Informacje te przepisałam z książeczki dodanej do płyt (mam pierwszy orginał!). Mogłabym napisać więcej ale jeżeli mam to robić na darmo... jeżeli chcecie napiszę więcej......... |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ejjjj dzieki no pewnie ze mozesz napisac z pewnoscia sei ucieszymy!!no ja napewno
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
coraz bardziej chce tych simsów już sie nie moge doczekać kiedy będe je miała być może po jutrze jak wszystko dobrze pójdzie
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
jakie sa nowe kanały?
:lol: |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
1. nowe zwierzaki, to pudelek
![]() 2. nowe kanały to: rozrywka, sport, kanał o zwierzętach, i coś jeszcze ale nie pamiętam ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
... i kanał z wiadomościami.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|