![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Już czytałam wątek o pojawiającym się takowym problemie, ale tam pisze coś takiego:
"5. Aktualizacja jest potrzebna tylko przy instalacji pierwszego dodatku. Potem dodatki instaluje się już bez przeszkód." Mam jednak zainstalowane TS2 i Na Studiach i wszystko było ok. Zaczęłam instalować Nocne Życie i przy sprawdzaniu aktualizacji pojawił się błąd "Wystąpił błąd podczas procesu aktualizacji. Instalacja zostanie przerwana." No i się cofa wszystko. Próbowałam instalować też na laptopie i tam jest wszystko ok, a na komputerze pojawia się ten problem. Próbowałam już instalować w innym pliku i to nie pomaga... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Może jest problem z połączeniem się z serwerem,z którego są brane aktualizacje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 20
|
![]()
Też kiedyś miałem ten problem. Nie mam pojęcia, od czego to zależy. Nie znalazłem nigdy sposobu na to. Kiedyś po prostu po dłuższym czasie niegrania zainstalowałem simsy i wtedy poszło.
Proszę nie pisać tu o żadnych łatkach, patchach, sratchach, bo to gówno daje. Nawet nie ściągaj czegoś takiego. To po prostu jakiś błąd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
asia12 - Ale tu nie ma żadnego połączenia z serwerem, bo to chodzi o aktualizację TS 2.
Łatki etc. już zostały wypróbowane, niestety bezskutecznie. Podczas gdy instalowałam Na Uniwersytecie musiałam włożyć 4CD TS2 i włożyłam i wszystko było ok, wszystko ładnie. A teraz nie wiem, dlaczego tak jest. Intryguje mnie to, że na laptopie bez problemu się zainstalowało, a na komputerze (który ma dużo lepsze parametry od laptopa) już nie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Hmm, wgl to dziwne, ponieważ gra powinna się aktualizować tylko raz.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Jutro spróbuję to zrobić, bo dzisiaj już nie mam dostępu do kompa. Mam nadzieję, że problem się już nie powtórzy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Też mam taką nadzieję. Powodzenia życzę.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Odinstalowałam NS i wgrałam pierwsze NŻ i później NS i wszystko działa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Witam... ja też mam problem z aktualizacją... mam TS2, TS2 WB, CPR, podróże, CW oraz te akcesoria z Ikei. Przy instalacji Kuchni i Łazienki sprawdza tam sobie czy jest zaktualizowane i wyskakuje, że wystąpił jakiś błąd i intalacja się cofa. Co robić??
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Spróbuj sposobu zasugerowanego przeze mnie i który jak widać działa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|