![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dom zamieszkuje rodzeństwo Majka i Arek Tadaszak. Zapraszam do oglądania.
No to tyle.Mam nadzieję,że chociaż trochę się podoba.Dzięki za obejrzenie i zapraszam do komentowania. Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 21:36 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryłą i ogrodem jestem zachwycony !
![]() Ale wnętrze jest nie co gorsze ![]() Chociaż wiem, jak ciężko jest je robić w samym maxisie ![]() 7 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dzięki za ocenki. Pozdr.
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Podoba mi się, ale jakoś mam neutralne zdanie na temat tego domku. A mi właśnie bardziej podobają się wnętrza, aniżeli ogród
![]() Pozdrawiam!
#6 |
Guest
|
![]()
Hejo!
Nom to tak: Ogólnie rzecz biorąc to: podoba mi się. Ogrodzio jest śliczniasty, a co do wnętrz, to nie mam się do niczego przyczepić. Chociaż wydaje mi się, że jest trochę pustawo w tym fioletowym pokoiku, choć swój urok ma. Kuchnia spox, przedpokój wg mnie troszeczkę za ciemno, kibelcio ładny, a najbardziej spodobał mi się saloncio. Nom to chyba tyle. Pozdr. 9,9998/10 ![]() I czekam na kolejne domy/budowle/itp. Adios |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
taki średnio ładny domek. A oni są małżeństwem i nie śpią razem
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
mOrela oni są rodzeństwem
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryła taka sobie, dach troche za wysoki. Ogród jest ładny, jedynie przy basenie te płytki mi się nie podobają.
Przedpokój - troche ciemny, gdyby był jaśniejszy kolor podłogi, ścian byłoby lepiej. Kuchnia - jedynie podłoga mi się nie podoba, reszta jest ok. Salon - może być. Łazienka - jak ja nie lubie kwiatów w tym pomieszczeniu... no i by się przydała inna zasłonka na okno, taka żeby całe przysłoniła, te raczej do kuchni się nadają. Sypialnia Majki - jest ok. Sypialnia Arka - też, choć na tych dwóch fotkach wydaje się być troche pusta. Ogólnie: dom jest nawet ładny. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wnętrza takie sobie, ale chciałabym w prawdziwym zyciu miec taki duzy i tak urzadzony ogród
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|