![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam.
Moim problemem jest to ze , moge grac caly dzien w simsy , twirze rodzinki buduje im domy gram nimi i w ogole wszystko pieknie. Dajmy na to gram jakos tam rodzinka z 3h i zapisuje stan gry wychodze do otoczenia i ram dalej nastepna rodzinka i jest ok. Ale gdy wylacze simsy i na nastepny dzin chce grac nie ma juz tych rodzin co nimi gralam i je tworzylam zupelnie nic, natomiast domy zostaja ale puste bryly.;/ Dodam tylko ze mam wszystkie dodatki oryginaly i duzo tych z neta. Co mam zrobic ? Co moze byc tego przyczyna? Z gory dziekuje za odp;] Ostatnio edytowane przez Liv : 28.12.2009 - 12:15 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
sprawdź za pomocą Clean Installera, czy dodatki z neta nie są wadliwe.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Sprawdzalam i wywailam te wadliwe i dalej nic.. jak wlanczam simsy to nie mam nic z tego w co gralam wczesniej a przeciez wszystko 'sie zapisalo' niby..;/
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
hm... a moze masz za malo miejsca na dysku C i nie ma gdzie sie juz zapisac?
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam wolne 33 GB ...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Może to wina dodatków z neta, miałam tak kiedyś że mimo usunięcia tych wadliwych dodatków, z grą ciągle było coś nie tak (Mam pewność że to wina dodatków)
Musiałam odinstalować grę i zainstalować na nowo :/ |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
klaudia330 - rzeczywiscie to byla wina dodatkow, zainstalowalam ponownie bez dodatkow i wszystko jest ok
![]() Tem. do zamkniecia ;] |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|