![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Różnica
Dom nosi taką nazwę ponieważ chciałam pokazać, jak różni się mój 1 domek od tego ;> Wiem,że nikt już prawie nie buduje domków w 2, ale ja ją lubię. Dedykacja dla: -Kubka - dzięki któremu projekt w ogóle powstał. -Miss C. - za to, że mnie motywowała. Daisuki :* __________________________________
it is not an end but an and Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 21:45 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
Bryła - bardzo ciekawa, szkoda że nie ma dachu ; )
Ta fontanna jest super. Wejście - Bardzo fajne, podobają mi się buty ;3 Salon - świetne meble i schody, idealnie do siebie pasują. Firany wyglądają bajecznie, tak fajnie się błyszczą ![]() Korytarz - dałabym troszkę jaśniejszą zieleń na ściany ^^ Kuchnia - fajny stół i krzesła, sama mam podobny w moim domu ;3 Super dodatki, w szczególności ta torba. Łazienka - ta kaczuszka jest urocza ![]() Sypialnia - te rzeźby dodają prawdziwego uroku. Razem - Dom sprawia wrażenie nowoczesnego ^^ Jest w nim trochę bałaganu, ale przynajmniej widać, że ktoś tam żyje xD Nie mam nic do zarzucenia, z wyjątkiem dachu. Chętnie zamieszkałabym w takim domku ; ) 10/10 Dziękuję za dedykację.
#3 |
|
![]()
Śliczny domek ;**
Też bym budowała w Ts2, gdyby mój komputer wytrzymał ts2 z dodatkami i do tego ts3 ;dd Zacznę od ogródka - Po prostu jak w raju ![]() Wejście - taki miłe ^^ Salon - Śliczny i tak ładnie posprzątany jak u mnie w pokoju ![]() Kuchnia - ciekawa, widać, że ktoś lubi gotować xd Łazienka - Super ^^ Bardzo relaksująca ;dd Sypialnia - Jedynie zmieniłabym tapety - firanki takie jasne a z tyłu taka ciemna tapeta 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bryła i środek OK, ale przed domem - dżungla. Przedmówcy z pokojami mnie wyręczyli więc nie będę pisać tego samego.
8\10 PS. Jak to nikt nie buduje TS2? Od czasu TS3 powstało na forum mnóstwo domów w TS2. ![]()
#5 |
|
![]()
Mi się bardzo podoba.
9/10
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest zła, w ogrodzie troche za dużo drzew. W salonie ten dywan mi nie pasuje. W kuchni nie podobają mi sie te rzeczy na podłodze i to że nie ma miejsca żeby jedzonko sobie przygotować. W łazience okno i to coś na podłodze, dywan?
Ogólnie dom jest ładny. |
![]() |
#7 |
|
![]()
Witaj Tusiu, mój Ty rodzący się talencie
![]() Podoba się mi się Twój domek. Emanuje z niego ciepło i niezwykła przytulność. Bardzo ładny dobór kolorów, dzięki którym dom nabiera harmonii i sprawia, że chce się w nim zamieszkać. Najbardziej urzekł mnie salon, a maleńkie zastrzeżenie mam do łazienki, a konkretnie wanny, która nie jest w moim guście. O gustach się jednak nie dyskutuje, a całość jest super. ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dziękuje bardzo
![]() Może ktoś jeszcze się skusi i skomentuje ?
#9 |
|
![]()
Skusiłem się
![]() Więc tak - bryła ok, sypialnia nieco jakby przeniesiona żywcem z lasów deszczowych i gdyby nie to okno, które fajnie się wkomponowało w całość, powiedziałbym, że mi się nie podoba. Lecz dzięki niemu ma ten pokój posiada coś takiego, co przyciąga wzrok ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
A dla mnie to już nie ma dedykacji
![]() Bryła mi się nie podoba, ogród bardzo mi zaimponował, tak samo, jak to cuuudne wnętrze 8 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|