Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.06.2009, 20:49   #1
rajaaa92
Guest

Domyślnie Sposób na przyjęcie.

Witam
Mam problem z przyjęciem. Każde jest mierne bądź też średnie. Co zrobić, żeby było najlepsze?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.06.2009, 21:29   #2
Rainbow
Guest

Domyślnie Odp: Sposób na przyjęcie.

Najlepiej ustawić Simowi cechę "Dusza towarzystwa" Ja zapraszam peeełno ludzi,z niektórymi wcale nie gadam-grają sobie cały wieczór na PlayStation czy co to tam jest,włączają wieżę i tańcują...a na koniec "To było przyjęcie z epickim rozmachem,ludzie będą o nim opowiadać przez całe lata!" Wydaje mi się,że to właśnie ta cecha wszystko ułatwia...dzięki niej wszyscy zaproszeni goście przychodzą itd...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2009, 22:53   #3
raspberry
Guest

u mnie wystarcza że mój sim gra na gitarze i to wszystko ( ma 10 poziom umiejetnosci) nie ma cechy dusza towarzystwa, ale ma "zły" i to naszczescie sie z tym nie gryzie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2009, 23:43   #4
Beep

Reputacja: 11

Ja rozmawiałam z każdym simem albo tańczyłam z nim (kilka osób zaproszonych - kilka osób na parceli zajmujących się gośćmi) i zawsze było najlepsze. Nawet byłam zdziwiona za pierwszym razem, że tak łatwo poszło.
stare 24.06.2009, 23:48   #5
sephora

Reputacja: 10

a u mnie nic sie nie dzieje nigdy i zawsze jest fantastyczne, znaczy wlaczam radio a zarcie oni sami przynosza wiec problemu z tym nie mam.. moze warto zapracowac na nagrode 'super gospodarz' czy jak to sie tam zwie xD
sephora jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2009, 23:56   #6
rm133
Guest

ja miałem ostatnio super przyjęcie sim miał urodziny z dziecka na nastolatka i przyszedł facet dorosły ze starą żoną i ta żona umarła mi jak ten dzieciak zdmuchnął świeczki, wicie o co chodzi z czymś takim czy to zbieg okoliczności?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2009, 09:36   #7
Levkoni

Przyjęcie będzie udane, jak będzie muzyka i żarcie. Można kupić stół bufetowy, ale jak dla mnie lepiej zrobić jedzenie samemu i wtedy kliknąć na nie i wybrać "zaproś na jedzenie wszystkich" (czy jakoś tak). Jak jest muzyka, to zaraz simowie zaczynają tańczyć, więc dobrze się bawią. Dobrze jest też rozmawiać z simami, żeby zaspokajać im potrzebę "towarzystwo". I tak jak mówili, simowie z cechą dusza towarzystwa urządzają leprze przyjęcia.
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2009, 10:02   #8
Eámanë
Admin Emeryt

Ja robię tylko świetne jedzenie (moja simka ma gotowanie na maxa), włączam wieżę i gadam z niektórymi gośćmi - zawsze impreza wychodzi fantastycznie
stare 25.06.2009, 10:08   #9
_Eveline_
Guest

Ważne, żeby nic nie przeszkodziło w przyjęciu - wyprawianie go kierując Simką w ciąży nie jest dobrym posunięciem Mi akurat od razu zaczęła rodzić, więc tatuś (emeryt, buehehe ^^) pojechał zaraz za nią do szpitala. Goście się poobrażali - "przyjęcie było... ekhem, fajne" <lol>
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2009, 11:13   #10
Upadła Dusza
Guest

Moja simka która ma cechy: poczucie humoru, kleptomanka, świetnie całuje, zdolny ogrodnik, wygadana - zawsze robi świetne przyjęcia.
Raz zrobiłam w parku, simka cały czas grała na gitarze, nic więcej, z nikim nie rozmawiała itp, tylko grała i impreza była udana. Tak samo jak zrobiła w domu, zaprosiłam jej kilku przyjaciół, a przyszło pełno simów których nie zapraszałam (?), no i pogadała z kilkoma i też impreza bardzo dobrze się skończyła.
Przy obu przyjęciach pojawiła się taka, lub podobna informacja:
Cytat:
Napisał Rainbow Zobacz post
"To było przyjęcie z epickim rozmachem,ludzie będą o nim opowiadać przez całe lata!"
już nie pamiętam dokładnie, ale coś właśnie pisało ze będą długo ją wspominali.
I tak jest za każdym razem jak ta simka robi przyjęcia, innymi jeszcze nie próbowałam.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania