![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy ten dział jest odpowiedni, ale nie wiedziałam w jakim to napisać. Jeśli w złym, to proszę o przeniesienie
![]() Moim problemem jest to, że chciałabym dodawać swoich simów do pobrania na MTS2, ale nie wiem jak. Gdyby ktoś mi w tym pomógł, to chętnie zamieszczałabym ich do pobrania w dziale z naszymi simami ^.~ Ostatnio edytowane przez Liv : 28.12.2009 - 12:06 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nom...najpierw to musisz spakowac sima do pliku
![]() (nie wiem w którym on folderze będzie, ale przy pakowaniu powinno pisać) Potem postępujesz tak jak z ubraniami, meblami itp. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Doda- ale ona nie wie jak to zrobić...
Klaudia330- jak jesteś zarejestrowana to klikasz create-> upload items-> i później wg. instrukcji po angielsku, ale łatwo ją skończysz ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Hmmmm..
Daaagi- twoje wypowiedź wiele wyjaśnia ![]() A może byś tak powiedziała więcej co do tej instrukcji?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ok. Jestem zarejestrowana
![]() Dzięki za odpowiedzi, zobacze czy mi wyjdzie ;p Edit: Noi nic z tego :/ nie wiem co zrobić z simem. Tzn. spakowałam go do pliku i daje na MTS i mi sie pokazuje że ten plik jest zły, czy coś takiego Wiecie co z tym zrobić? Ostatnio edytowane przez klaudia330 : 19.07.2009 - 20:51 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|