![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Otóż tak. Stworzyłam sobie rodzinkę
![]() ![]() Aaaa noi kilka dni temu rozwiodłam rodziców w tej rodzince a co za tym idzie ojciec się wyprowadził.. Noi też kiedys bez żadnego "powitaj sima Kamil" sobie wlazł i chodził po domu... Czemu tak jest??? Ostatnio edytowane przez Liv : 28.12.2009 - 11:45 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
u mnie tak sie zdarzylo 2 razy ze weszla mi jakas simka do domu i grala na play station....to musi byc normalne w swiecie simow bo moja kuzynka tez tak miala i to duzo razy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bo widzisz: jeśli dwójkę simów łączy jakieś pokrewieństwo, to czasem odwiedzają dom swojego krewnego bez zapowiedzi. Nie ma wtedy opcji powitania, tylko od razu można przejść do konkretów - pogadać, zaproponować grę w łapki, wspólny posiłek czy Bóg wie co tam jeszcze.
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja też tak kiedyś miałam. Jak moi simowie się wprowadzili przyszli goście żeby mnie powitać. Wieczorem wszyscy se poszli tylko da babka się została ... siedziała u mnie przez 4 dni !!!
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja miałam ten sam problem w Dziwnowie w rodzinie Dziwak. Wtedy do domu braci przychodziła Ofelia i Oliwka Widmo i tak samo, siedziały, patrzyły na telewizor, jadły, grały i musiałam ich wypraszać. To zdarzyło się tylko i wyłącznie w Dziwnowie w żadnej innej okolicy już nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Niestety nie. Blokowanie drzwi jest dopiero w The Sims 2 Zwierzaki. Wiem ponieważ sama tylko do tej części mam simsy.
Weź i nie przejmuj się nimi, a jak Cię tak bardzo denerwują to zawsze idzie usunąć nieproszonych sąsiadów za pomocą kodu move_objects on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |