| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

Długo zastanawiałam się czy umieścić ten dom na forum, aż w końcu przełamałam się i oto jest 

![]() Prodigio( czyli po włosku cud) jest utrzymany w bardzo nowoczesnym stylu i ciepłych,stonowanych barwach. Idealnie nadaje się dla małżeństwa z dorastająca córką. Zapraszam do oglądania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz zapraszam do komentowania  
		 | 

| 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Admin Emeryt 

Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008 

Reputacja: 18 

| 

Dom bardzo ładny, lubię takie moderny. Ale w sypialni i łazience jest za ciemno. Wystarczy inna tapeta  

Trochę nie podoba mi się ogród (a raczej jego brak) i to ogrodzenie   Ale za to cudny widoczek za domem ![]() 7/10 EDIT : First ![]()  
		 | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Guest 

| 

Bryła się mi nie podoba, za dużo okien. Ogród nie za ciekawy, czy tym samochodem da się wyjechać z ogrodu, czy jest tylko dla ozdoby? 

Sypialnia za ciemna, łazienka też. W kolejnym pomieszczeniu mogłaby być inna rama w drzwiach. Kolejna łazienka też nie zaciekawa. W kuchni jest brzydka podłoga i ściany, tak jakby w łazience ktoś kuchnie zrobił, meble też są brzydkie, nie pasują do niczego. Salon też troche ciemny. Ogólnie w domu jest za ciemno, przez co dom wydaje się być lekko ponury, nie jest zbyt ciekawy, nie bardzo mi się podoba.  | 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Bryłą - nie pasuje taki dach i za dużo tych okien.  

Otoczenie - basen straszny, nienawidzę basenów z niebieskimi ścianami, zasypała bym je wszystkie >< Co z tym autem, jak ono wyjeżdża ? I nie ma nawet śladu po tym jak jeździ? A może ono lata?! ![]() Bramka nie pasuję do płotu, ogólnie otoczenie to jeden wielki niewypał. No ale nie skreślajmy od razu domku. Idziemy dalej ![]() Sypialnia - ok, trochę ciemne meble co mnie razi, ale umeblowanie jest dobre. Łazienka - według mnie nie pasują tu takie szafki. Druga sypialnia - za dużo wolnego miejsca, pomieszane kolory , okno wchodzi w ścianę. Niee, jestem na nie. Kibelek - no cóż rozumie, w łazience się myją a idą się malować do kibelka? Ok... A i jak ktoś wysoki na kibelku siadzie to nie zawadzi głową o świece? Korytarz - jest strasznie pusty :/ Kuchnia - nie ma tych samych płytek co w łazience?! ![]() No i meble całkiem innego koloru niż jadalni parę metrów obok. No cóż.. I te lampy, raczej do łazienki, nie wydaję Ci się? Jadalnia - ok, tylko nie pasuję do kuchni. Salon - a tu jest za ciemno, tak to jest jak najbardziej dobrze. 6/10 Pozdrawiam ^^ 

it is not an end but an and  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#5 | 
| 

| 

Okropny płot ,który okropnie nie pasuje, bryła takowa. 

W środku jest ciemno, kuchnia jest straszna   , i dużo nie pasujących do siebie kolorów.5.5/10 ;] 

[IMG]http://i56.************/34pj76a.jpg[/IMG] 
			 | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#6 | 
| 

Guest 

| 

Hmmm... 

Przyznam, że pomimo pracy, jaką widać, że w bryłę włożyłaś... jest taka klocowata >.< Co do wnętrz, nie mam większych zarzutów. Całość całkiem sensownie się komponuje ![]() 8/10 Pozdrawiam  | 

| 
| 

| 
		#7 | 
| 

| 

Jak popatrzyłem na bryłę od razu mnie odrzucił jej czarny kolor, którego i tak ciężko dojrzeć przez te wielkie okna na całe ściany. Nie wiem, jak ty, ale ja nie chciałbym aby ludzie z zewnątrz oglądali mnie z ulicy co ja w domu robię. Dach wygląda jak szachownica. Płot jest również brzydki, a basen wygląda jak zbiornik wodny dla poszkodowanych w powodzi. Miejsce, gdzie stoi samochód również mi się nie podoba. Wnętrza mogą być. Korytarz jest lekko pusty, a jeden kibelek - ten pierwszy - trochę za ciemny. W drugim nie podoba mi się część do malowania. Kafelki w kuchni są takie same jak w łazience co mi się w ogóle nie podoba, a podłoga w salonie jest ciemna. 

Razem: 4  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#8 | 
| 

Guest 

| 

mówiąc krótko i na temat bryła taka sobie jak i ogród, co do pomieszczeń jak dla mnie za mało kolorów, wszędzie ten brąz do tego pomieszane trochę style, tekstury...

| 

| 
| 

| 
		#9 | 
| 

Guest 

| 

bardzo ladny domek 

najbardziej wpadla mi w gust tapeta w sypialni bardzo sliczny kolor, ogrodek troszke za malo "zakwieciony" jak dla mnie i za duzo tych duzych okien  moze ja mam taki gust   7/10
		 | 

| 
| 

| 
		#10 | 
| 

Guest 

| 

W bryle nie podobaja mi sie okna,a raczej ich ilosc - za duzo ;d Ogrod skromny,ale fajny,jednak niebieskim scianom w basenie mowie stanowcze NIE. 

W kuchni nie podobaja mi sie natomiast blaty,nie wiem czemu. Tak to brak wiekszych zastrzezen,wszystko sie sensownie komponuje. 7/10  | 

| 
![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|