![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwszy domek. Budować nie umiem. Z gry dziekuje za wszelkie komnetarze.
Mam nadzieje że się podoba, i proszę admina o normalne wstawianie zdjęc. ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 05.02.2015 - 21:22 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Aaaaaa! Cóż za rażące kolory
![]() No cóż, nie jest to z pewnością zbyt udany projekt; nie wiem co mogę dodać. Ściany i podłogi źle dobrane, strasznie dużo wolnej przestrzeni, zbyt szerokie schody, brzydki ogródek... więcej nie wymieniam, bo mi się spieszy xd Aha, no i oczywiście o niebieskiej bryle już nie wspomnę. Ogółem nie podoba mi się - 1/10 |
![]() |
#3 |
|
![]()
ta bryła, jej kolor i ten dach- ohydne
schody, podłoga i tapeta w salonie-fuj (bo inaczej tego nie opisze) łazienka-jako tako kuchnia (cała)-brzydka sypialnia-najładniejsza ogółem=brzydki 1\10
#4 |
Guest
|
![]()
Wooow,dalo po oczach :d
Tak szczerze to wszystko sie ze wszystkim gryzie,no niestety 1/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
MOJE OCZY! MOJE OCZY! Bolą mnie, kiedy widzę tyle rażących kolorów. Wolę beż, biel, czerń itp. Ale taka wybuchowa mieszanka to przesada. Popieram wcześniejsze komentarze. Przystopuj z kolorami.
1/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła niestety jest bardzo brzydka, zastanawia mnie po co jest to pomieszczenie na górze, do którego nie prowadzą żadne schody. No i te barierki na dachu, gdyby były tam schody to bym pomyślała że to taras, ale ich nie ma, troche dziwnie to wygląda. Kolor bryły też brzydki. Ogród nie za ciekawy. W środku nic mi się nie podoba. Źle dobrane kolory, pusto.
Na piętrze przy schodach, przydałaby się barierka a nie to co jest, to raczej do ogrodu pasuje. Niestety ale nie podoba mi się. |
![]() |
#7 |
|
![]()
Postaram się zrobić lepszy. Jak pisałam pierwszy od bardzo dawna robiony domek. Mnie osobiście podobają się takie kolory. Ale są gusta i guściki.
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
No dobra... nie przesadzajcie z tymi jedynkami, bo domek aż tak kiepski nie jest. Co prawda muszę się zgodzić co do bryły- jest ohydna, okropna, wręcz upokarzająca!
Za to wewnątrz już tak źle nie jest. Podobają mi się wszystkie łazienki, a także kuchnia (gdyby nie zielone ściany mógłbym powiedzieć, że jest bardzo ładna ![]() Ogólnie mam takie wrażenie, ze domek tworzony z fantazją ![]() ![]() 5 pozdrawiam
#9 |
Guest
|
![]()
Bryła jest straszna!
![]() Po co aż tyle tych parasoli? zdjecia źle robione... sory, ale nic mi sie nie podoba |
![]() |
#10 |
|
![]()
Mi się podoba
fajne kolory, jest bardzo żywo i to nawet lepiej niż miałoby być smętnie i szaro pozdrawiam |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|