![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
chciałam przywrócić podstawowe okolice, więc wycięłam mój folder neighborhoods, ponieważ na taki sposób trafiłam w pewnym temacie na forum. co się okazało? GRA NIE DZIAŁA. z powrotem wkleiłam mój folder - nie działa (?!?!?!?!?!?!?!?!?!). chciałabym się dowiedzieć, jaki jest tego powód i czy nie pozostaje mi nic innego, jak reinstalować grę (omg) lub format
![]() i inna sprawa. od dawna nie działała mi płytka z RiO, więc rodzice kupili mi nową. okazuje się, że ta też teraz nie działa ;o z napędem jest wszystko w porządku, odczytuje inne płyty.
red knights white knights marching into the fight Ostatnio edytowane przez Liv : 01.01.2010 - 15:16 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Kobieto, nigdy nie wycinaj folderów z gry, bo w neighborhoods, są nie tylko pliki związane z okolicami!
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Tu masz Evanna, co należało dokładnie zrobić:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53502 A jeśli płyta nie działa, to zgłoś to do sklepu, w którym ją kupiłaś. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
vercetti, kiedy ja je wycięłam i wkleiłam z powrotem! wszystko powinno działać, no przecież nie ruszałam tam nic w środku! :< dlatego też dziwi mnie jak to się stało...
![]() właściwie to sposobem Liv też próbowałam - i nie działało...
![]() |
#5 |
|
![]()
Wg. mnie zostaje tylko reinstalacja gry.
Tutaj chyba nic już się nie zrobi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|