![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Witam, Dzisiaj ja przedstawiam swój ostatni projekt. Dom został zaprojektowany dla kobiety. Jest w nim dużo jasnych kolorów, przestronna kuchnia, duży pokój dzienny, ustronna sypialnia i wygodna, aczkolwiek mała łazienka. Tiulowe firanki w całym domu i duża ilość kwiatów oraz ciemne kolory w łazience sprawiają wrażenie przytulności. Wspaniale jest po całym dniu pracy zrelaksować się w wannie z kieliszkiem wina i dobrą książką. Deeny zrezygnowała z klasycznego biura/biblioteki ponieważ nie lubi dużych domów i niepotrzebnych pomieszczeń. Za domem jest ogrodzony taras, na którym można się opalać poza ciekawskim widokiem sąsiadów. Jest również miejsce do grilla i spotkań z przyjaciółmi. Przyznaję otwarcie, że bryła jest ściągnięta z jednej ze stron, która oferuje domy do TS2. Niestety, część zdjęć musiałam robić z góry, czego nie lubię, ale pokoje są tak małe, że inaczej nie dałam rady. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Epletre Ostatnio edytowane przez Charionette : 05.02.2015 - 21:14 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się biało czarny cały bryła może być 3/10
|
![]() |
#3 |
|
![]()
Bryła mi się nie podoba + szkoda, że nie jest Twoja, wnętrza są super.
8,5/10
#4 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie to strasznie jasno ;p 8/10
|
![]() |
#5 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Wnętrza są ładnie i przytulnie urządzone. Dzięki dobrze dobranym dodatkom widać że dom jest zamieszkany przez kobietę
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Potwornie spodobała mi się kuchnia, ten granatowy akcent świetnie do niej pasuje
![]() Ps. Czemu to twój ostatni dom ? |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się nie podoba, inne twoje domy były o wiele lepsze.
+: ładne krzesła w jadalni, sypialnia szafki w kuchni dach -: dywany, podłogi/ściany, 2 żyrandole w kuchni (?) tapety na ścianach z ozdobnikami i cała reszta |
![]() |
#8 |
|
![]()
To jest mój pierwszy dom na forum, chyba mnie z kimś pomyliłaś...
#9 |
|
![]()
dom jak najbardziej w moim stylu. miałam jednak wrażenie, że ten domek już kiedyś oglądałam. a że to Twój pierwszy dom, to zapewne Cię z kimś pomyliłam.
jakoś nie pasują mi krzesła w jadalnie, aczkolwiek bardzo ładne. dach też niczego sobie, ale bryła jest zdecydowanie za ciemna. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|