![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
To mój drugi dom;D więcej opisywać nie będę bo niema co obejrzyjcie;D
http://img524.imageshack.us/slidesho...reenshot2j.jpg sorry za to ale spać mi się chciało xD Ostatnio edytowane przez Gromis : 01.02.2010 - 14:06 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Skoro nie masz czasu to po co wstawiasz dom ?
![]() To samo co laisha ... Prezentacja działa, ale ja jednak wolę w naturalny sposób. Na zewnątrz nieco pustawo, wewnątrz nawet spoko. Tak ogólnie to 5/10 za lenistwo masz -
![]() |
#3 |
|
![]()
No nie wiem tak nic oryginalnego, ale nie jest źle.
![]() Następny dom na pewno będzie leszy więc nie zniechęcaj się. Trochę też te zdjęcia są w takiej dziwnej perspektywie. Ogólnie nieźle. ![]()
#4 |
Guest
|
![]()
Hm, może być
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmm w nie których pomieszczeniach meble niedopasowane ogułem nie jest źle
Ocena 7/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
W sumie nie jest aż tak strasznie ; ) widziałam znacznie gorsze domy. Umeblowanie ładnie ci wyszło. Trochę mało roślinności i niezbyt podoba mi się bryła, zwłaszcza dach. Ale powodzenia w następnym domku, na pewno pójdzie Ci lepiej. Zgodzę się z powyższymi ocenami, czyli 7/10.
Pozdrawiam. |
![]() |
#7 |
|
![]()
Chociaż mylisz style, niektóre ozdoby kompletnie nie pasują do całości i zupełnym niewypałem jest ta firanka nad lustrem w łazience - mnie się podoba, jest taki delikatny i subtelny. Pomieszczenia nie są (moim zdaniem), ani za małe, ani za duże - takie w sam raz. Widziałam o wiele gorsze domy w tym dziale, a gdybyś się postarał, na pewno wyszłoby jeszcze lepiej.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Taki sobie.
6 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Całkiem dobry
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Zastosowanie prezentacji bardzo fajne, aczkolwiek lepiej się ogląda mając wszystkie zdjęcia przed oczami.
Domek jest średni. Mam parę uwag: - od frontu domu zbyt pusto - przydały by się jakieś kwiaty, krzewy, - radio na zdjęciu 7 powinno na czymś stać, a nie bezpośrednio na ziemi, - niepotrzebne pomieszczenie (zdj. 8) z telewizorem i barkiem, - zasłonka na lustrze - niby fajny pomysł, ale jakoś tak dziwnie wygląda. Natomiast podoba mi się bardzo kuchnia i gabinet. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|