Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 01.02.2010, 17:16   #1
MacieK
Guest

Question Kreator Simów - kobieta a mężczyzna ? Trudności w tworzeniu.

Witajcie,

Mam takie małe spostrzeżenie na temat tworzenia Simów i jestem ciekaw jak to jest u Was.
Mianowicie jeśli sami tworzymy "z głowy" naszego Sima to na pewno jesteśmy zadowoleni z jego wyglądu. Mi jednak chodzi o odtwarzanie wyglądu realnych ludzi. Bo to wyraźnie było zasugerowane przez twórców gry dla tej części.
Mi osobiście udaje się to lepiej w przypadku kobiet. Niektóre z Simek, które stworzyłem na wzór kogoś są na prawdę uderzająco podobne do tych prawdziwych ludzi. Mając zdjęcie osoby z różnych profili i ujęć, trochę cierpliwości i dokładności można odwzorować realnego człowieka niemal idealnie.
Mój problem dotyczy jednak płci. O ile stworzenie takiej kobiety przychodzi mi łatwo i z niemal idealnym rezulatatem, o tyle z mężczyznami jest gorzej. Są mało podobni do oryginałów przy wciąż ogromnym nakładzie pracy !

Jak jest u Was ? Łatwiej tworzy się na wzór kogoś, kobiety czy mężczyzn, a może nie macie z tym żadnych problemów ani w jednym ani drugim przypadku ? Czekam na Wasze opinie z niecierpliwością !
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania