![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zakładałam już temat o kolejności instalowania dodatków.
Napisano mi tam ,że jest ona obojętna. Lecz...posiadam TS2 podstawa,cztery pory roku i zwierzaki. Kolejność instalacji ,jaką wykonałam: TS2 Podstawa Cztery Pory roku Zwierzaki Gdy weszłam w CZPR ,wyskakuje mi komunikat ,że dodatek Ts zwierzaki został odinstalowany.Dlaczego i jak temu zapobiec? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Tusia - skoro zakładałaś już temat, to możesz mi wyjaśnić PO CO ZAKŁADASZ KOLEJNY??!!
A jeżeli chodzi o to dlaczego nie działają - wygląda na to, że źle zainstalowałaś. Każda gra MUSI być w osobnym folderze. Ostatnio edytowane przez Björk : 11.02.2010 - 22:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
W trakcie instalowania aktualizuje się też gra. Może to przez to, że nie aktualizujesz.
Albo spróbuj tak: TS2 Zwierzaki 4 pory. Bo zwierzaki były wcześniej niż 4 pory. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
Spróbuję waszych pomysłów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Można zamknąć.
Ostatecznie nic nie zadziałało,zrezygnowałam ze zwierzaków. A grę miałam zainstalowaną ,tak: C:\Program Files\EA GAMES/Sims 2 C:\Program Files\EA GAMES/Cztery Pory roku C:\Program Files\EA GAMES/Zwierzaki |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
|
![]()
A nie zamknę
![]() Tusia - sorka, popełniłam błąd, bo tamten temat ktoś słusznie zamknął, bo już podobny był, ale Twój problem jest trochę inny, a fajnie by było, gdyby te dodatki Ci działały ![]() Mam pomysł, żebyś ze strony www.thesims2.com > zakładka "help" > zakładka "Patches" ściągnęła sobie łatki do wszystkich gier, które posiadasz i byś zainstalowała je w kolejności, w jakiej wychodziły gry... czyli;
Bo myliłam się też w sprawie złej lokalizacji folderów - wygląda na to, że wszystko masz dobrze... Daj znać czy pomogło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Niestety nawet instalacja łatek nie pomaga ;(
Zainstalowałam je na 2 sposoby. Podstawa ->Zwierzaki->Pory roku Podstawa ->Pory->Zwierzaki Nie zadziałało ;( |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
|
![]()
A potrafisz się bawić rejestrem systemowym?
I usunąć wszystkie wpisy po odinstalowaniu simsów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Niestety ,Bjork naprawdę ja już nie będe pisała w tym tamacie,ponieważ to nie mam sensu.Zrezygnowałam.Jeśli chcesz możesz napisać jakieś rozwiązanie jeśli jakieś znasz ,dla innych użytkowników.Ale nie dla mnie ,dziękuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A to pech!
|
![]() |
![]() |