![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więc...mam trochę nietypowy problem.
Zacznę od początku, to zaczęło się tak: Od niedawna gram rodziną Marzyciel. Do dorosłego sima wprowadziła się Kasandra Ćwir. Postanowili mieć dziecko,tralalala ,ogólnie zakochali się w sobie. Nie byli jednak ze sobą(ze względu na związek Kasandry z Donem Lotario,jednak chciała go porzucić.).Szczepanowi Marzycielowi też układało się dobrze z jego "dziewczyną". Na półeczce stoi grób zmarłej żony Dariusza i mamy Szczepana.Nie interesowała mnie ona. Ale pewnej nocy,gdy Kasandra poszła się kąpać w basenie,przyszedł duch Marianny(ta żona). Podeszła do basenu,wściekła się i usunęła barierkę do wyjścia z basenu. Nie mogłam budować, ani kupować mebli ,a Kasandra nie mogła wyjść. Duch po usunięciu barierki, wsiąkł w lampę ,która zaczęła latać. Ale potem wyszła i zniknęła.Kasandra umarła niby śmiercią naturalną ,ale ... Ja nie mogłam jej ratować ;/ . Przed przyjściem ducha,zapisałam grę i zawsze gdy wejdę do tej rodziny on przychodzi i znowu topi Kasandrę.Jeśli usunę barierkę przed duchem i znowu postawię ,znów przychodzi i tak ciągle.Co robić?Czy jest jakiś sposób ,aby ją odzyskać? Ps.Nie używam kodów, ani inseminatora czy czegoś tam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Każ Kasandrze wyjść z basenu, a urnę usuń.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Chyba że zależy ci na tej urnie - włóż ja na chwilę do wyposażenia
![]() |
![]() |
![]() |