![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam wszystkich Daaawno już nic nie wrzucałam albowiem nie miałam czasu bądź jak wszyscy wiemy nie umiem dekorować mieszkań XDD
Ale tym razem postanowiłam po dłuuuugim meblowaniu i dobieraniu tapet itp itd pokazać wam moje dzieło ![]() ![]() Nie ma w nim żadnych dodatków z neta ![]() ![]() ![]() No to lecimy najpierw pokażę chatkę z zewnątrz^^ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz zaczniemy od wejścia do domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz niestety takie brzydkie zdj przedpokoju na którym znajdują się schody do 1piętra niestety musiałam dać takie zdj bo schody przy zbliżeniu znikają:/ ![]() Teraz pokażę wam Kuchnię z jadalnią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mały włos bym zapomniała z salonu można jeszcze na lewo pójść do pokoju a raczej może i sypialni^^każdy pokój ma swoją łazienkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz udamy się na piętro^^Znajdują się tam dwa pokoje współlokatorek które zamieszkały ze swą przyjaciółką po studiach^^Tak to wygląda gdy wejdziemy na górę ![]() tu widać drzwi do 1pokoju ![]() ![]() A tu do 2 ![]() ![]() A oto 1 pokój ![]() ![]() A oto właścicielka tego pokoju jest to standardowa simka którą się spotyka na parceli studiów^^ zrobiłam jej małą operację plastyczną i zmieniłam fryz i make up^^ ![]() a tu jeszcze łazienka należąca do tej lokatorki^^ ![]() ![]() A oto 2 pokój ![]() ![]() ![]() Właścicielka tego pokoju jest na zdj gdzie pokazywałam jadalnię^^ ![]() a tu łazienka ![]() ![]() ![]() No to idziemy na balkon^^a na nim znajdują się schody prowadzące wyżej na duży taras gdzie znajdują się wszystkie nagrody jakie simsy zdobyły^^ ![]() To by było na tyle ![]() Pozdrówki ![]() ps. jakby ktoś mógł wyśrodkować te zdj byłabym wdzięczna bo ja wciąż tego nie potrafię:/
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się ^^
Prędkość ładowania się zdjęć = 2/2 Wnętrza = 5/5 I, oczywiście, bryła = 3/3 Razem: 10/10 Pozdrawiam |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jak wciśniesz Tab to przedmioty nie będą ci znikały.
A domek nie w moim stylu. Nie za bardzo mi się podoba. 5/10 |
![]() |
#4 |
|
![]()
Wnętrza domu są ok..ale z zewnątrz ogród i Dom mi sie nie podobają.. te schody z "czerwonym dywanem" sa straszne...
no ale ogólnie może być 6/10 Pozdrawiam. ![]()
#5 |
|
![]()
Niestety, ale nie podoba mi się.
Z zewnątrz wygląda jak zamek. W ogrodzie ma wszystko porozrzucane, bez ładu i składu (szczególnie na dachu). Wewnętrz już lepiej, ale strasznie nie podoba mi się, że łączysz style - elegancki (np rzeźby, niektóre tapety) z nowoczesnym. Nie podoba mi się jeszcze: - na drugim piętrze przy schodach nie ma barierek, - brak firan w oknach, - dywaniki położone na wykładziny, - niektóre zestawienia kolorystyczne. Najładniejsze pomieszczenie w tym domu, według mnie, to ciemnoniebieska łazienka. |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
na zewnątrz- pomieszanie z poplątaniem.
wnętrze ujdzie w tłoku, chociaż widać nie pasujące do siebie style. najbardziej mi przeszkadza półka wchodząca w sztalugę. tak, najładniejsza jest tu chyba niebieska łazienka. 4/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Na zewnątrz porazka- o wiele lepiej było by gdybyś zrobiła swój własny dom.
Wewnatrz: -nie podobają mi sie drzwi pokojowe; -nie podoba mi sie ta simka (ale to nie o to chodzi); -podoba mi sie styl; -również podoba mi się taka charmonia; -bardzo przypały mi do gustu te białe, stylowe pomieszczenia; -na 9 zdjęciu jest taka gra na podłodzie-głupi pomusł; -5 zdjęcie od końca- półka wchodzi w sztaluge; -12 zdjęcie- na podłodze leży jakaś miska xd. No to by było na tle... Pobierac nie bende bo z zewnątrz jak dla mnie masakra. Na zewnątrz : -1 Wewnątrz: 9/10 Ogólne wrażenie: 2/2 Razem: 10
#8 |
Guest
|
![]()
w środku ok, choć bardzo maxisowo...
bryła beznadziejna, zagracona itp. 5/10 |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Przytulny to on nie jest absolutnie
![]() I w ogóle nie podoba mi się ![]() 4/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi się domek podoba, lecz nie widziałam zdjęcia z góry, takie aby można zobaczyć cały dół i całą górę.
9/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|