Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.04.2010, 21:03   #1
Żuri
Guest

Domyślnie Zepsuta parcela

Na wstępnie pragnę powitać serdecznie wszystkich forumowiczów, gdyż jestem tutaj nowy Jak ukazuje temat mam problem z grą The Sims 2. Przejdźmy do szczegółów. Grając w simy w pewnym momencie zapragnąłem znaleźć sposób na powiększenie parceli. Z kłopotu wybawił mnie programik lot expander, jednak wczesna radość była mylna. Okazało się, że owszem powiększyłem parcelę, ale nazbyt od frontu co w skutku przyniosło fatalny efekt. Z jednej jezdni zrobiły się dwa równoległe do siebie pasy. Pomyślałem, iż przeniesienie domku wraz z parcelą do katalogu i ponowne umieszczenie będzie zbawienne.Otóż okazało się, że za żadne skarby nie mogę jej umieścić na żadnym terenie. Bawię się teraz trochę programikiem SimPE by to naprawić ( zmniejszyć rozmiar parceli), lecz udaje mi się tylko znaleźć parcele, które są już umieszczone w otoczeniu. Był bym wdzięczny gdyby ktoś podał jakąkolwiek wskazówkę co z tym fantem zrobić.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania