![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam ponownie.Dzisiaj przedstawiam wam mój drógi domek ,nazwałem go "Nadmorskie Marzenie".Zamieszukuje go wyłącznie Asia Kowalska -bogata singielka ,która poszukuje prawdziwej miłości.Zapraszam do oglądania mojego domku.A więc zaczynamy:
Bryła- mam nadzieje ,że się spodoba: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parter - znajduje się tu garaż, korytarz oraz pralnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwsze piętro-znajduje się tu kuchnia, salon, jadalnia, łazienka oraz sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balkon na pierwszym piętrze: ![]() ![]() ![]() Taras i ogród: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty: ![]() ![]() ![]() No to na tyle. Pozdrawiam Ares. PS: W późniejszych zdjęciach coś się stało z aparatem , więc przepraszam. |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Raczej nie dam do pobrania ,poniewż domek zawiero bardzo dużo dodatków z neta.
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła i otoczenie fajne.
Ja bym pralnię umieściła w piwnicy, a samochód na zewnątrz i obniżyła budynek o jedno piętro. W pralni nie pasują mi te regały na książki. W jadalni wyrzuciłabym tą rzeźbę. Podoba mi się kolorystyka w wewnątrz. Domek mnie nie powalił na kolana, ale jest zrobiony z pomysłem. |
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Bryła jest śliczna
![]() ![]() Wnętrza zresztą też ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz zapowiadał się bardzo obiecująco, ale wewnątrz się nieco rozczarowałem
![]() 9,5 |
![]() |
#7 |
|
![]()
Domek przyjemny, lecz jakoś specjalnie się nim nie zachwyciłam. Niby domek jest dość spory, a przykładowo zarówno sypialnia, jak i łazienka to klitki. Najbardziej brakuje mi w nim normalnych drzwi (nie łuku) pomiędzy garażem a częścią mieszkalną.
![]() |
#8 |
|
![]()
Bryła, ogród i kuchnia są wręcz nieludzko piękne. Natomiast cała reszta nie za bardzo mnie ujęła. Miejscami za dużo nie dobrze "oteksturowanej" elektroniki. 6,6
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|