![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam!
moja 5 osobowa rodzina wybrała się na wakacje, tam pojawił się inny sim, który jednocześnie nie wiem w jaki sposób pojawił się na mojej liście simsów. Jednakże nie mogłam wydawać mu poleceń!!! wszystkie potrzeby ma na czerwono i śpi na stojąco w salonie. Nadszedł czas powrotu z wakacji i moja rodzina czeka na niego w samochodzie. Ten sim w poleceniu ma JEDZ DO DOMU, ale nie mogę tego anulować (chmurki są szare) tego polecenia. Będę wdzięczna za informacje, bo chciałabym sprowadzić moja rodzinę do domu. Jeszcze dodam, że w otoczeniu którym gram, ten sim przez którego rodzina utknęła na wakacjach jest listonoszem. pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Mela : 23.06.2010 - 19:30 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Chyba nic nie da się zrobić no prawie nic.
Spróbuj iść na parcele publiczną. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Niestety nie mam takiej opcji
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeśli zaprosiłaś (zapewne niechcący) listonosza na wakacje, to nie możesz wydawać mu poleceń ani ich anulować. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Może to dziwne, ale powinien zadziałać kod boolprop controlpets on i będziesz mogła go kontrolować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]()
Przez 2 sekundy zadziałało ale za chwilkę znowu nie mogłam wydać mu polecenia. Ponowna próba- bez rezultatu
![]() Cytat:
Faktycznie przez przypadek może go zaprosiłam, chociaż nie wydaje mi się. A teraz mam z nim problem. Śpi i nie chce się obudzić. Ostatnio edytowane przez Liv : 30.06.2010 - 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
A nie mozesz go sprzedać? I wtedy zrobić czegokolwiek?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Albo mając może inseminatora, jest takie polecenie jak "aktywuj sima -> uczyń nieaktywnego" które pojawia się klikając innym simem na tego który ma sie odczepić. Może wtedy twoja rodzinka będzie mogła wrócić?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Spróbuj wpisać kod boolProp testingCheatsEnabled true, kliknij na niego z wciśniętym Shiftem i tam jest chyba taka opcja żeby wyrzucić sima z rodziny, tylko nie pamiętam jak się nazywała po angielsku.
EDIT: To było 'make unselectable' Ostatnio edytowane przez Unknown_Girl : 05.07.2010 - 16:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|