![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Postanowiłam, że trochę rozkręcę się na tym forum. Dzisiaj pokażę wam moją simkę. Niestety nie ma dodatków z neta tzn. ubrań, skinów itd. Ponieważ przez dodatki z neta coś mi się dzieje z the sims 3. Więc już nie ściągam. Simka jest taka sobie, ponieważ nie ma w jej urodzie nic takiego co by przykuło waszą uwagę. Jest normalną simką, najzwyklejszą na świecie niestety. Ale mam nadzieję, że choć troszkę się wam spodoba.
Kirishina Makyto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Oramo : 24.07.2010 - 22:18 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Te włosy !!! uuu ... strasznie ją obrzydzają
![]() Zupełnie do niej nie pasują ... Jeśli chodzi o simkę to rzeczywiście nie jest pieknością.Jest taka...hmm..nijaka.Może jakiś fajny makijaż to poprawi,bo ten jest ..a właściwie prawie go nie ma ![]() Ta różowa tuniczka jest całkiem okej i simka w niej fajnie wygląda,ale włosy,jak już pisałam,obrzydzają wszystko.. Mimo to czekam na kolejne Twoje simki. ![]() EDIT: plus za fajne imię i nazwisko :] |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Jak na simkę która nie posiada żadnych dodatków to nie wyszła tak całkiem źle.
Najbardziej nie pasują mi do niej te włosy, no i ma troszkę za szerokie usta, Ogólnie nie jest źle ![]()
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Kolor włosów jest bardzo rażący, psuje całą simkę- do brązowych oczu idealnie wpasowałaby się czekoladka
![]() Poza tym usta ją rozciągnięte, nos za szeroki w skrzydełkach i mostku (reakcja wiązana ![]() Ale oczy ma ładne ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Nie jest ładna. Przede wszystkim w oczy rzuca się ten kolor włosów - blee.
Simka ma za szerokie usta, zbyt duży podbródek i zgadzam się ze wszystkim, co napisała Charinette na temat jej nosa. |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Taka przeciętna . Włosy mi się nie podobają , usta także .
Jak na pierwszą simkę na forum to ładna ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
jest brzydka
![]() nie jest przeszkodą słaba jakość zdjęć, ani brak dodatków z internetu, ale brak pomysłowości ![]() wierzę, że każda następna Twoja simka będzie na pewno lepsza niż ta tutaj ![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Te włosy, ten kolor koszmar, usta są szerokie, no niezbyt mi się podoba, jak już ktoś napisał jest taka nijaka. Pewnie będzie lepiej.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 14
|
![]()
W ogóle mi się nie podoba. Włosy są brzydkie (nie chodzi o kolor) i cała taka jakaś nijaka wyszła. 2/10
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Strasznie mi się nie podoba. Włosy okropne.
1/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|