![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
witam
mam niemały problem. chodzi o to , ze gdy gralam i chciałam jechac gdzies taksowką bądz wywalić simy do szkoly wyskoczył mi jakiś błąd . bylo tam coś po angielsku sialala , a pod tym do wyboru "delete, reset.." coś tam jeszcze. dało się niestety kliknąc tylko delete, przez co autobus i taksowka zostały usuniete. teraz simy nie mogą chodzić do szkoły, a starsi nie moga sie wyprowadzić ani nigdzie jezdzic. mozna to jakoś przywrócic? moze to przez jakieś kody do gry? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nie dało sie kliknąć na reset ani y.. to trzecie.. co to było? :d
co s ci nie wierze.. a to ty nie wiesz że 'delete' to znaczy usunąć czy coś? ludzie.. musicie sie nauczyć że w życiu nie bedziecie mieli do wszystkiego instrukcji, w dodatku po polsku.zastanówcie sie czasami! no dobra, teraz już wiesz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Takie interakcje wyskakują kiedy używa sie tego cholernego boolprop'a... dam sobie rękę obciąć (i to, tą co pisze!), że miałaś go włączonego.
Ten kod to najgorsza możliwość, na jakiej mogłaś grać, powoduje całą masę błędów. Ja osobiście wystrzegam sie go jak ognia. Reinstalka pomoże, ale tylko wtedy jeśli wykasujesz cały stan gry, bo jeśli wkleisz stary folder z simsami do przeinstalowanej gry, to będzie to samo.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|