|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
WITAM!
PoZmrokowiec przedstawia kolejny dom ,,Bogaty Klasyk’’ Przedstawiam wam dom dwuosobowy. Parcela(Bezikowa 2200) ma rozmiary 30x30. Jasne i ciemne drewienko z ogrodzeniem z kamieni jak w moim wcześniejszym projekcie ,,Moderna’’ . Na zdjęciach zamieszkuję go rodzina Kowalskich (drugich), natomiast naprawdę SimBot Tamison z Tenishą(Kowalscy 1). Cena: 70103 SML . Wiecie, bo ja kocham małe rzeczy, a dom jest mały. Najlepiej wychodzą mi małe budowle ![]() W następnym projekcie... Dom dwuosobowy z dodatkami z Szybkiej Jazdy. Styl ... . Mały, luksusowy dom. Zamieszkują go SimBot Tamison z Tenishą(Kowalscy). FOTKI: Bryła i ogród ![]() ![]() ![]() ![]() 1 PIĘTRO Łazienka w salonie ![]() Kuchnia z salonem i jadalnią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 PIĘTRO Balkon ![]() Łazienka ![]() ![]() Przedpokój ![]() Sypialnia Tamisona ![]() ![]() Sypialnia Tenishy ![]() ![]() Niestety oni chcieli być na zdjęciach, więc ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Troche za ciemno na niektórych zdjęciach
Salon mi nie przypadł do gustu, ale reszta całkiem ciekawa ![]() 7/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny dom
![]() Z minusów to tylko to, że nie dałeś rzutów ![]() I ciekawy pomysł z dwoma ostatnimi zdjęciami ;D 9,5 |
![]() |
#4 |
|
![]()
Na początek nie podoba mi się łazienka, taka niebieska i w ogóle.
Bryła super, i ładnie na pierwszym zdjeciu, ale według mnie lepiej by byłó gdyby dom byl oborocony wejsciem w strone ulicy, bo z u;icy widać taką pustkę i nic, a bryla z przodu wraz z balkonem wyglada super, rozumiesz?, i nie podobają mi się te lampy na zewnątrz, ogólnie dobrze. 8/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Trochę mało fotek i niektóre z tych co dałeś to mało na nich widać. Ten niebieski kolor jakoś mi nie leży na ścianie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Chciałem zrobić taki dom ,,babciny''
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
No widzisz ma się te zdolności
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
Przyznam, że dawno nie widziałem takiego fajnego domu w TS3
![]() Jak to powiedział poeta: "Nie mam żadnych zarzutów, Tylko niestety brakuje rzutów" 8/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
ładna bryła i ogródek
kuchnia też niczego sobie łazienka ma brzydkie kolory ten niebieski mnie się nie podoba ogółem nie mam żądnych zastrzeżeń 9/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|